| BaIeTzaS a întrebat:

am si eu o problema cu browserul Mozilla Firefox acum o saptamana doua imi mergea super bine dar de la un timp nu stiu de la ce nu mi-a mai mers youtube. Spune ca e de la Adobe flash, am instalat din nou Adobe, nimic; am instalat din nou firefox si Adobe tot nimic. Nu stiu cum sa ii mai dau de cap va rog frumos cine stie si a patit-o ca mine sa ma ajute. Cand intru pe youtube in loc de video ramane alb si se incarca de vreo 4-5 ori sau isi da refresh apoi imi apare eroarea, si nu face numai cu youtube si cu alte siteuri la cre imi trebuie Adobe face tot asa.Cum sa imi remediez browserul? Dau funda please!

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Încearcă un update la plugginul de flash player din browser.Asta ar trebui să meargă; sau dacă îți apare un chestie sus cu instalează pluginurile lipsă folosește acea opțiune pentru aremedia problema.Succes

| BaIeTzaS explică (pentru DeyCj):

Am incercat si cu plugginul de flash si tot nimic m-am uitat daca e dat update la ele si sunt la zi. Si am folosit si optiunea aceea care apare doar la inceput si nimic ma trimite sa intalez Adobe din nou!

| crynys a răspuns:

De ce nu folosesti browserul chome pentru youtube este cel mai bun

| JohnnY93 a răspuns:

Eu zic sa il dezinstalezi si sa bagi google chrome, zic asta deoarece asa mi-a facut si mie mozilla firefox si m-am lasat de el acum folosesc chrome si nu am probleme.

| BaIeTzaS explică (pentru JohnnY93):

De ce adica pana acum a mers si cu chrome si cu mozilla si acum de ce am inteles de pe niste site-uri ca cica ultima versiune a lui Adobe are niste probleme. ma gandesc ca de la asta dar am luat si alte versiuni tot asa imi face sad Si oricum nu folosec chrome pentru ca am un motiv pueril sincer.

| shark93 a răspuns:

Simplu stergi firefox il instalezi iar, iar pe urma instalezi adobeflasplayer pe care vrei tu recomand cele recente dar mare grija cand instalezi Adobe nu tine nici un browser deschis bafta!

| BaIeTzaS explică (pentru shark93):

Shark am facut crede-ma ca am incercat si tot asa imi face nu inteleg de la ce si nu ma dau in vant dar na nici nu prea m-am interesat asa de mult despre browsere ce mai stiu este din ce mai vad pe la unii.

| morby a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu si se datoreaza noii versiuni 18. Pentru a rezolva aceste probleme instaleaza versiunea 17.01 si iti va merge iar ca nou... Daca continua sa faca figuri Adobe flash baga versiunea 10.3.183.50. O sa mearga sigur daca faci asa, eu m-am chinuit de 3sapt sa gasesc o rezolvare happy