Banuiesc ca nu din cauza asta ai reinstalat windows-ul! ca nu are nici o legatura cu ce nu-ti merge tie! De ex :un CD\DVD daca il bagi in el ...il vede calcul tau?
pana imi raspunzi fa asta : dai click dreapta pe my computer>>Manage>>Device Manager>>Universal Serial Bus controllers>>iar aici USB Mass Storage Device daca este pe rosu' adica este off, pune-l pe on!
Sau bagi stick in calculator.
APoi dai click drepta pe my computer > manage. Te duci in stinga la Disk Management si vezi daca a aparut stickul in lista respectiva (te orientezi dupa marime afiseaza ceva gen 3. 9 Gb). Dai click dreapta pe el si dai pe Change drive letter, apoi pe Add.
Cam asa cum arata in poza: http://www.recipester.org/......_7-002.jpg
Sper ca te-am putut ajuta! succes in continuare! Daca mai ai nelamuriri intreaba! (pentru baiatul sau fata care a raspuns primul\a la intrebare... daca era hardul praf nu puteai sa ti windows pe el asa ca stai linistita)
Multumesc pentru raspuns, dar am mai incercat aceste metode
USB Mass Storage Device este pe on. Cand bag stick`ul nu`mi apare nimic in Disk management. Insa, cd`urile mi le citeste.
Atunci spune-mi... dupa ce ai reinstalat windows pc-ul tau ti-a cerut sa instalezi\formatezi memory-stick? Fa-mi si mie un print screen cu my computer-ul tau cu memory stik-ul bagat in el! Nu stiu ca marca este dar ai putea sa te duci pe site-ul producatorului si sa cauti in FAQ la ei sa vezi ce ai de facut!
Problema nu este legata neaparat de memory-stick ci de porturile usb.Practic, nu citeste nici stick, nici cablu de date, nici bluetooth`ul. De obicei, cand reinstalam windowsul, doar bagam stick`ul/cablul de date/bluetooth`ul (nu conta ce anume) si imi aparea in My Computer la Devices with Removable Storage langa CD Drive ( E: ) si o fereastra cu functiile "open", "play.", "view".
Dintr`o data porturile usb nu mai citesc nimic. In Disk Management nici urma de vreun usb.
Si mai simplu spus, cand introduc vreun usb, nu se intampla ABSOLUT nimic.
Am incercat si metodele de aici: http://laptopulmeu.net/2010/stickul-usb-nu-merge-ce-fac/, dar degeaba.