Mai bine strangi ceva (mai multi) bani si iti cumperi ceva nou, pe platforma noua deoarece PC-ul este foarte invechit. Daca schimbi procesorul si hard-ul o sa iti mearga o idee mai bine, dar nu extraordinar. Cea mai optima solutie ar fi sa cumperi, cum am zis, un pc nou.
Avand in vedere ca firma Maxtor nu mai exista de ceva timp, banuiesc ca intreg computerul este cam imbatranit si ca un update nu este tocmai convenabil (mai bine iti iei un PC nou).
Pentru a-ti putea spune parerea mea in legatura cu update-ul specificat, da-mi un mesaj cu modelul procesorului pe care vrei sa il achizitionezi (in seria Intel Pentium 4 intra mai multe procesoare cu frecventa cuprinsa intre 1, 4 si 3, 8GHz).
Salut balu. Daca o sa iti pui un procesor mai bun Pentium R 4 o sa iti mearga foarte bine.Hard Disk-ul de 160 gb daca il bagi o sa mearga extrem de bine.Eu am Intel P4 si imi merge Windows 7 ca lacrima.Gta4 se misca super bine.Dar inca ceva! Iti trebuie o placa video mai buna.GeForce FX 5500 este extrem de slaba. Daca mai ai nelamuriri lasa mesaj si te ajut.Bafta! Paste Fericit:*
Pai si eu am avut probleme din astea cu vechiul pc dar acum am unu pe configuaratia urmatoare si merge fara intreruperi
Ram : 5.7 gb
procesor: 4 ghz Intel xeon quad core
HDD 2 TB
Video ceva ati de 2 gb
Si am windows 7 si daca ii mai pui tu ceva la altau va merge rapid
Decat sa dai bani sa tunezi vechiul PC.Iti dau o oferta mult mai buna.
http://www.dc-shop.ro/......-90025.htm
Ce ar trebui sa upgradezi, Ram-i mai multi - +1GB sau 2GB - HDD - depinde de cat spatiu crezi ca mai ai nevoie - 80 - 160 e bine, dar daca iti upgradezi Ram-i vei simti diferenta, si iti recomand sa faci o reinstalare pe curat, si sa instalezi mai apoi strictul necesar, sa nu te aglomerezi de jocuri si aplicatiiBafta, sper ca ti-am fost de ajutor!
Intelul este slab ca procesor, poate sa fie si operatorul de internet de vina, iar HDD cu cat este mai mare cu atat ai mai multa memorie.AMD Athlon-urile sunt bune procesoare(documenteaza-te inainte)
YzuD întreabă: