| xDeyaDeeAx a întrebat:

Am un telefon Samsung Star GT S5230 si stocmai am descoperit cum sa instalez jocurile care le pun de pe pc ( daca vreti sa afleti intrebati-ma). Am Angry Birds Space, Ninja Fruit si Edge si mai am si Asphalt 4, Bubble Popper si WiseStar ( ultimele 3 din telefon asa le-am primit). Tinand cont ca sunt fata mi-ati putea recomanda si alte jocuri? Daca se poate si cu site-ul de unde sa le descarc? Cu cat mai multe cu atat mai bine!

Dau fundita si Vot!

Mercii big grin

8 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Gallery.mobile9.com/ intri, iti faci cont selectezi tipul telefonului si ai o gramada de jocuri teme si aplicatii pentru tipul telefonului selectat.

| Starlight510 a răspuns:

Da si eu as vrea sa stiu cu descarci bubble popper pe tel.....plz

| Starlight510 a răspuns:

Se poate si fara cablu de date si daca da cum?

| Moooniii a răspuns:

Buna..eu am GT-S5230 poti sa imi spui si mie site-ul de unde ai luat si sa imi explici te rog.Pe e-mail daca poti.E-mail meu :emy_monik@yahoo.com

| Moooniii a răspuns:

Buna..eu am GT-S5230 poti sa imi spui si mie site-ul de unde ai luat si sa imi explici te rog.Pe e-mail daca poti.E-mail meu :emy_monik@yahoo.com

| marius_8094 a răspuns:

Sall poti sa ma inveti si pe mine cum sa instalez jocurile plz

| Mihiai1234 a răspuns:

BUUNAAA am si eu o intrebare eu am Samsung star 3 gt 5229 si in mare parte stiu cum sa iau aplicatiile sa le descarc pe pc si apoi sa le pun in tel dar telu nu are android nu stiu de unde sa iau jocuri gen fruit ninja etc plzz help me :X:X:* mersi dau funda

| xDeyaDeeAx explică (pentru Mihiai1234):

Si ce scrii intrebarea aici boule?