| HULKNU1T3 a întrebat:

Azi am primit o instiintare de la Skype si zicea: "De la 1 iulie nu vă veți mai putea conecta la versiunea dvs. Skype de pe Windows 10. Actualizați acum pentru o mai bună calitate a apelurilor și a mesageriei." eu folosesc versiunea de Skype obisnuita, nu cea de Windows 10 (apropo utilizez Windows 10 Pro cu licenta activat). Stie cineva din ce cauza nu o sa mai pot utiliza versiunea obisnuita de Skype pe Windows 10?

Răspuns Câştigător
| JackTD a răspuns:

Trebuie sa ai skype-ul pentru windows 10 pentru ca exista special pentru el si de acea versounile mai vechi nu o sa mearga...
Iti recomand sa downloadezi skype pentru windows 10

| HULKNU1T3 explică (pentru JackTD):

Update-urile cum se fac? In versiunea de Windows 10 a Skype se poate face partajare de ecrane? Daca imi raspunzi iti dau FUNDA!

4 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

Mie nu mi-a apărut, eyy
Nu ştiu, încearcă să instalezi skype-ul din nou. Dacă nici aşa nu merge cauţi şi tu "skype for win 10"

| IoanaIonuca a răspuns:

Probabil Windows-ul tau e prea avansat fata de versiunea de Skype pe care o folosesti si de aceea trebuie actualizat, sa fie compatibile.

| blackwolf906 a răspuns:

Trebuie sa actualizezi skype-ul adica sa treci la o versiune mai noua. Si eu am skype pe telefon si am primit mesajul...