| pelivanvasil a întrebat:

ce fel de tableta sami iaau sa fie pana in 500 lei am auzit de Allview ca face asfel de tablete eu sunt din Tulcea imi puteti zice de unde sa iau nu vreau de pe net de la altex domo chestii de nastea fundita

Răspuns Câştigător
| SorinNFS a răspuns:

Eu mi-am luat saptamana trecuta o tableta E-Boda, acum scriu chiar de pe ea :)) modelul asta nou E-BODA-A200, stii ca astia de la E-boda fac si televizoare LED HD, Full HD, DVD-URI, orice, firma asta o gasesti pe toate rafturile de la Altex, e la fel de cunoscuta ca si Allview. Eu am luat tableta de la un magazin online de pe net, pentru ca in magazine nu aparuse inca. A venit prin curier la cutie, noua, cu garantie, factura si toate actele. Am dat pe ea 400 ron, e modelul aparut in octombrie, ieri era la promotie cu 379 asta e! Eu zic ca merita banii si merge beton. M-am uitat si la film Hd pe ea cu subtitrare, se vede foarte clar. Nu s-a blocat deloc.

Daca vrei sa vezi toate specificatiile la ea si ce stie sa faca, o gasesti aici de unde am cumparat-o eu si citesti despre ea
www.magcomputer.ro
Cauti la tablete. Au si de la Allview vad, cand m-am uitat eu prima oara nu aveau

| pelivanvasil explică (pentru SorinNFS):

Si cum iai pus net?

| SorinNFS a răspuns (pentru pelivanvasil):

Tableta are ea wireless, ma pot conecta cu ea oriunde am semnal. Eu acasa am router wireless, bag parola de la router, ma conectez si gata, nu e nevoie cum e la alte tablete sa pui in mufa de USB stick-ul acela de la RDS ca sa ai net.

| pelivanvasil explică (pentru SorinNFS):

Si e gratis prin wirelles adica stau acasa bag wirelles si im vine factura la net aceias cum plateam 70 de lei nu?

4 răspunsuri:
| FreshXxX a răspuns:

Uite o tableta noua aproape noua http://www.okazii.ro/......a119526074