Incearca iphone 5, e mult mai bun, cu mai mare putere de procesare decat Samsung galaxy s3. Oricum tu incearca ce te atrage pe tine mai mult.Mult noroc in alegerea noului telefon...
Galaxy s3... daca poti mai asteapta pana in martie cand se lanseaza galaxy s4
De ce trebuie sa alegem noi? Totusi, cel mai bun ar fi Apple IPhone 5 (parerea mea)
Salut! Galaxy s3 e cel mai bun este pe youtube şi test care vede cel mai bine şi care merge cel mai bine etc!
Bye!
Apple Iphon 5 ii cel mai bun si are si ecran mai mare si mai multe aplicatii.
Daca bani sunt o problema ia-ti Samsung galaxy s3, dar daca nu sunt cuparati iPhone 5. Dar nu este nuai dupa pret si compara-le si la atuuri si la minusuri. S3 are foarte ulte functii precum smart stay sau s beam si snote. Pe cand iPhone 5 are foarte putine avantae fata de s3 precum: designe-ul, fluiditatea si simplitatea(este la alegerea ta daca vrei simplitate si usurinta la utilizare). Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta!
Pai dintre astea iphone 5 este cel mai bun, urmat de s3 si apoi s2. Daca vrei un telefon mai ieftin(1200-2000)atunci ia-ti s2, pentru ca e un telefon super bun, si parerea mea e, ca e mai fain ca s3.S3 are ecranul mare si nu va incapea in orice buzunar, dar este mai bun ca s2.Si iphone 5 este cel mai bun dintre astea dar si cel mai scump.Deci parerea mea este S2 pentru ca este performant, designul e frumos, ecranul de 4.3 inch este destul de mare si are touch screen-ul foarte bun!
Mai bine alegi Samsung galaxy s3 pentru ca iphoneul se sparge destul de repede stiu asta de la o cunostinta dar alegerea este a ta.
viKaaLeX întreabă:
KokaKola2000 întreabă:
Gabi1999 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: