| Andrei1230 a întrebat:

Hey TPU!

Daca a completat cineva recent un survey, as vrea si eu sa-mi spuna cu lux de amanunte prin ce a trecut si inplica un survey dupa ce trimiti sms-ul ala... De asemenea as vrea sa stiu care este cel mai convenabil survey care as putea sa-l completez. Sunt putin sceptic in legatura cu survey-urile insa din acest motiv am pus intrebarea. Cel mai convingator raspuns primeste FUNDA.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Suvey-urile alea sint pentru prosti, care ramin fara niste bani pe mobil. Atita tot.

| Andrei1230 explică (pentru KodrutZ):

Scuze pentru raspunsul intarziat... Stiu asta; dar nu vreau sa completez un survey de flori-de-mar, ci vreau sa-l completez ca sa downloadez ceva protejat de survey care ar putea sa echivaleze banii dati. Din pacate am omis acest aspect... Avand in vedere ca ceea ce vreau sa download-ez este protejat de survey iti poti da seama ca nu trebuie ca toti internautii sa-l aiba (e vorba de un hack laughing bineinteles ) si eu chiar vreeeau sa il am.

| KodrutZ a răspuns (pentru Andrei1230):

99.9% dintre hackurile protejate de survey sint scamuri. Mi se pare si logic, cei care fac asta se gindesc ca daca esti atit de ratat incit nu esti in stare sa joci un joc pe bune, vei pune botul si vei mai si plati pentru respectivul hack care la rindul lui fie nu merge, fie te lasa fara user/parola la jocul/serviciul respectiv.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

P.S. Nici nu ma gindeam ca ai completa survey-uri de flori de mar... happy

5 răspunsuri:
| raduradu2014 a răspuns:

Pai trimite sms si apoi urmeaza pasi din acel sms.

| raresandrey a răspuns:

Se numeste teapa.