Problema rezolvata. laptop-ul tau se supraincalzeste. mergi cu el la un service sa il curete de praf si sa le spui celor de acolo sa schimbe si pasta cu una gen AC MX-4
Cauta pe net patch 1.0.4.0 si o sa-ti mearga bine.
http://www.thegtaplace.com/downloads/f4249-gta-iv-pc-patch-v1040
Ma oameni am zis in general la jocuri acolo am dat un exemplu. Si la San Andreas imi face asa... cu 2 gb placa video sa imi fac figuri la san andreas? du-te ma.
Ai idee ca poti sa pui si 999 gb la o placa video, ca asta e cea mai mare prostie pe care o face orice inteligent care vrea un pc, se infige in placa video sa vada el memoria si crede ca-i mare scula.
Iti zic eu care e problema/problemele. Laptop-ul e slab ca si componente, nu ai ce pretentii sa ai de la el. iar legat de cadrerile de cadre, ia vezi, cum sta cu temperaturile.
Temp1 : 80-110
CPU0:70-100
CPU1:-26-80
HD0:24
Astea sunt cand te joci sau cand?
Cand e deschis doar skype-ul si messul nu stiu ce dracu are. ca acum 3 zile nu era asa. :O
Problema rezolvata. laptop-ul tau se supraincalzeste. mergi cu el la un service sa il curete de praf si sa le spui celor de acolo sa schimbe si pasta cu una gen AC MX-4
Degeaba. tot asa face.
Deci omule sa intelegi laptopul e slab ce vezi in gta 4 cu 512mb e realitatea atat ai tu dedicat daca stii ce e aia. ce mai ai shared din ram se adauga la aia dedicata si total ai 2gb.pe de alta parte intelege ca un gpu slab nu va stii cum sa gestioneze multa memorie si poti avea un milion de gb. vrei performanta in jocuri ia pc nu laptop.
Am inteles ma. Zici odata am inteles gata. mersi totusi voiam o solutie. Dar eu am zis de 2 ori si tu tot nu ai inteles inseamna ca tu esti greu de cap nu eu. Am zis ca la jocuri in general nu numai la GTA IV. Si la alea mici ca mie nu imi trebuie GTA IV
Esti tu greu de cap ma ca sa nu zic altfel ca numa un din ala ar putea sa intrebe ce intrebi tu iar ce iti zic eu si ce zici tu nu are nicio legatura. mai prost sunt eu ca imi bat capul cu toti prostii care au laptop si nu stiu nici ce are in el.
+
La MC Trebue sa pui vedere apropriata
La COD el merge si singur bine
La Gta mai schimbi options
Asa la fiecare jocuri te uiti si schimbi la optiuni
Succes Sper ca stii Engleza
Raspuns ma bun ca asta nu puteam primi... >.
Ionut_Catalin_1973 întreabă: