| 2002alex2002 a întrebat:

De 2 saptamani nu imi merge Youtubeul! Eu astept si tot nu se incarca sa intru pe site!
Spuneti-mi va rog repede ce trebuie sa fac!
Cine da idea care merge dau funda!

Răspuns Câştigător
| Adrian-Speed_Adrian_1990 a răspuns:

Normal youtube trebuie sa mearga pe orice browser si daca ai instalat flash player. posibil sa fie un conflict ceva prin pc. incearca sa instelezi mozilla ( daca ai instalata mozilla, dezinstaleaz-o si reinstaleaz-o ). si mai incearca sa instelezi si flash player inca o data. daca nici asa nu merge instaleaza corect driverul pentru placa video, sau in ultimul caz reinstaleaza windowsul si o sa mearga. bafta

| 2002alex2002 explică (pentru Adrian-Speed_Adrian_1990):

Dar zi-mi si tu mie de ce cand intru pe youtube in loc imi apare asta uitete ce sa fac? http://www.crisisprshow.com/nddbc.html

| Adrian-Speed_Adrian_1990 a răspuns (pentru 2002alex2002):

Nu stiu de ce iti apare aia, banuiesc, ca ai instalat ceva care te redirectioneza undeva. parerea mea este sa reinstalezi windowsul si sa iti bagi antivirusul malwarebytes pro ca are si protectie web. dupa ce bagi windowsul, programe pentru pc tau, apoi instaleaza mozilla si dupa aceea cauta pe net adblock plus supliment mozilla ( asta blocheaza site cu reclame etc ), apoi instelezi flash player si merge garantat youtube

2 răspunsuri: