De regula Cyclic Redundancy Check (CRC) error este asociata CD / DVD-urilor damaged, dar mai poate fi asociata si fisierelor Windows corupte, virusi, unitati optice stricate, cabluri cu probleme, download incomplet, conexiune proasta internet, setari, baduri pe hard disk, etc.
Inclin sa cred ca la tine ar fi o problema legata de HDD. Da-i un Scandisk, apoi defragmentare si vezi cum se comporta. Daca te tine sistemul instaleaza System Machanic si pune-l la treaba.
Ideal ar fi fost sa spui ce configuratie de sistem ai, de cand sau cum a aparut problema, daca mai ai si alte erori, eventual daca acele arhive sunt luate cumva de pe tore...nte
Si mie imi apare asa si zice ca e corupt fifa 13! Ce pot face sa mearga?
Dezinstaleaza jocul dar nu cu utilitarul din win, ca acela nu sterge chiar tot, cu revo uninstaller sau cu un program similar apoi fa o scanare a sistemului(a tot PC-ului/laptop). Vezi ce erori mai apar si bineanteles eliminale.Reinsaleaza-ti jocul (dar sa fie curat).
P.S. Personal am depistat mai multi virusi/troiene care se "duc"in fifa 13(si in general in fifa) fiind un joc cautat si jucat mult. Daca eroarea nu dispare recomand reinstalarea Win.Acum depinde cu ce faci scanarea si cu ce elimini erorile daca sunt!
O scanare buna dureaza in functie de sistem peste 2 ore!
Da nu il am instalat de abia l-am descarcat si cand sa il dezarhivez zice o eroare de la winrar "diagnostic messages"
CRC este o amprenta digitala folosita la verificare fisierelor. posibil ca e din cauza HDD-ului care le corupe din cauza ca e stricat dar poate fi si din cauza unui virus infector care modifica fisierele. eu iti recomand mai intai sa faci o scanare cu kaspersky virus removal tool http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Virus-Removal-Tool.shtml sa fii sigur mai intai ca nu ai virusi infectori si dupa sa faci si un checkdisk la HDD.