Cu toate ca ai folosit programe de curatare pentru fisiere temporare, s-ar putea ca spatiul mic sa fie datorat si folderului in care se descarca lucruri de pe net (e pe C sau pe alta partitie? Verifica si acest aspect). Daca nu ai avut probleme cu sistemul de operare pana acum si daca functia System Restore e activa, atunci si aceasta iti ocupa spatiu cand creeaza copii de siguranta a Windows-ului. Click dreapta pe My Computer, alegi "Properties", apoi in fereatra aparuta mergi la System Restore si vezi daca Turn off System Restore for all drive e bifat sau nu. Daca nu e bifat, il bifezi si dai Apply sau ok. Observa daca s-a mai eliberat partitia C. Apoi, prin aceeasi procedura, reactivezi System Restore, pentru siguranta sistemului, pentru a crea noi copii de siguranta.
EaseUS Partition Master muti din D in Cniste spatiu bafta schimba marimea partitiilor
Salut,
instaleaza-ti CCleaner, il rulezi. si verifica in control panel -add or remove programs- programele si jocurile care nu -ti mai trebuie, bafta!
CCleaner am folosit, si am pastrat in calculator doar programele esentiale. Ma gandeam ca poate mai sunt fisiere inutile prin unele dosare care mananca memoria.
Ia-le toate pe rand numai asa vei afla care este problema
Daca in caz hdd inseamna memoria din C am 9, 76 GB. Daca nu, atunci nu stiu care e.
dantiberiu întreabă: