| Andrei_Andrey_1993_s9yO a întrebat:

imi puteti raspunde la intrebare windows movie maker error cannot save movie specified location ce sa fac? Am win xp

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Un program bun de prelucrare e virtualdub
http://virtualdub.sourceforge.net/

11 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Din ce scrie inseamna ca ai ales un loc de salvare care nu poate fi folosit - ori mu e suficient spatiu, ori e o unitate optica, deci la salvare trebuie sa alegi alt loc, de exemplu desktop.

| Andrei_Andrey_1993_s9yO explică (pentru halogen001):

Am spatiu 19 gb daca merge pe desktop esti Barosan

| halogen001 a răspuns (pentru halogen001):

Merge?

Am incercat si pe desktop dar imi mi se incarca si se opreste automat si am 19 gb liberi

| halogen001 a răspuns (pentru Andrei_Andrey_1993_s9yO):

In 19 gb ar trebui sa incapa. Ce marime are filmul? rezolutie, durata, compresie? Ai mai facut filme si au mers? Daca da, ce e diferit acum de nu merge?

E posibil ca filmul pe care il prelucrezi sa fie mare, poate e o captura de ecran facuta cu fraps sau nu e comprimat deloc.

Da am facut.Rezolutie 1280-720. Durata 14 minute am pus muzica cand am dat gool

Da l-am filmat cu fraps si nu as vrea sa pierd videoclipul

Virtualdub nu se blocheaza asa de repede ca windows movie maker si e usor de folosit. Ca sa il poti folosi, iti trebuie filmul in format avi, cred ca asa e cel facut cu fraps, apoi poti pune si o melodie, in format pcm, iti trebuie un codec - care sa il folosesti in virtualdub, cum e x264vfw

O alta metoda sa pastrezi filmul e sa ai un program de conversie, sa il convertesti din codarea fraps care ocupa mult spatiu, in mp4 care ocupa mai putin spatiu.

Un program bun de prelucrare e virtualdub
http://virtualdub.sourceforge.net/