| Faby3322 a întrebat:

LA MULTI ANI! Stiti pagina de pe facebookFotografii de profil si coperta? Cum pot sa fac stampile ca acelea! As vrea daca puteti si stiti cum sa imi dati id-ul vostru de mess si sa vorbim acolo! Dupa aceea cine ma ajuta cel mai mult va primi funda! Va rog sa raspundeti cat mai repede!

Răspuns Câştigător
| MadwuThau a răspuns:

Buna happy Exista sfaturi si scolii pentru admini happy eu sunt la clasa de photoscape nu pot sa iti spun detaliat cum se fac stampilele dar am incercat si eu ...Pe acele pagini de sfaturi sunt anumite tutoriale, care ajuta foarte mult... inscrierile insa, nu se mai fac (pentru scoala ), dar sunt foarte multe programe in care poti sa le faci happy :
-PiZap (nu ti-l recomand, poti sa faci lucruri dragute, dar sunt simple si nu prea o sa ti le accepte multi)
-PhotoScape (trebuie downloadat, dar este foarte bun, poti pixela, decupa, poza...)
-PhotoShop (trebuie downloadat, insa este cam greu de folosit daca nu l-ai mai incercat )
-Picmonkey (este online si simplu, dar ti le recomand pe ele downloadate)
-PhotoFiltre (de downloadat, insa pe acesta nu am lucrat niciodata)
Sunt mai multe, dar in general pe acestea se lucreaza.
Uite aici id-ul meu: gurlzz.rulzz@yahoo.com ( poti sa ma intrebi orice si tot acolo o sa-ti dau link-urile de la pagini)
Sper ca te-am ajutat :*! Happy 2013!

1 răspuns:
| HinaOnBike a răspuns:

Incearca si tu niste programe de modificat poze :

Onlinetongueizap
Downloadtonguehoto scape, Photo shop.

Dar iti recomand pizap.