| εмiLч97 a întrebat:

Hey TPU
Maine este ziua mea de nastere iar parintii ma lasa sa imi iau ce vreau iar eu as vrea un telefon touchscreen. Ce telefoane touchscreen imi recomandati dar care au ecranul foarte bun.adica peste 2 ani ecranul la atingere sa functioneze.Multumesc si as vrea pareri multe si diferite happy

7 răspunsuri:
| virus5381 a răspuns:

Poi depinde ce buget ai laughing. IPhone 3GS, SAmsung Wave 525 este foarte ok, HTC touch hd 2, Samsugn Galaxy S, Nokia N8 laughing. Cred ca ti-am dat cateva modele de unde sa alegi nu ca nu ar mai fi tongue

| maniac a răspuns:

Eu consider cel mai bun este Apple iphone 3g celelalte is de la vreo 15 mil in sus de la seria 3gs, ar mai fi Samsung galaxy s care are ecran super amoled dar e mai scump sau Samsung omnia are un prieten si ii mai matuit pe fata si totusi estte foarte senzitiv la atingere.Nu te lua dupa AnotherMileOfSmiles cu Samsung corby ca ii o porcarie nu-i touch-ul foarte bun si plus de asta e cam sec telefonul, aplicatii si jocuri nu prea gasesti si ii mai mult tel de fete avand in vedere ca tu esti baiat nu? Sper sa te ajute raspunsul meu.LA MULTI ANIIwinking

| AddaXD a răspuns:

Buna!
In primul rang: La multi ani!
Parerea mea este ca Samsung Galaxy are ecranul bun [are o prietena de-a mea care mereu il scapa, zgarie ecranul de la chei etc si totusi nici nu se observa si merge inca si bine - are telefonul de cand a aparut], eu de exemplu am Samsung Corby si dupa parerea mea este foarte rezistent, adica il scap foarte des [pe ciment, pe gresie etc] si totusi abia de are o zgarietura avand in vedere ca il scap de zeci de ori pe zi [nu exagerez]. Dar asa altele care sa stiu sigur ca au ecranul mai bun si sa fie rezistente nu stiu, eu ti-am zis din experienta mea. happy

| giuly a răspuns:

Iphone are cel mai bun taciscrim.

| eddieoffroad a răspuns:

Vezi la Orange, este oferta super jmechera, iei un Motorola Milestone cu 90Euro dar trebuie sa ai un abonament de minim 20 Euro, sau un iPhone 3GS de 8Gb cu 100Euro si trebuie sa ai aceeasi siuatie cu abonamentul tot de 20Euro. Sper ca i-am fost de foloswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lj Optimus One, Samsung S8000,
F480i LaFleur
Nokia 5800

Samsung S5230
http://www.smartbuy.ro/cauta_telefoane-touchscreen.html?pagina=2 eu ti-as propune un Lg Optimus One;) am eu si chiar sunt foarte multumita;) nu m-a deranjat cu nimic pana acum:)

| Raluu01 a răspuns:

La multi ani :*
Nu ma prea pricel la telefoane.Eu am avut unul cu Touchscreen si mi s-a furat. De atunci nu imi mai trebuie laughing