| ellyd a întrebat:

Sa ma lamureasca si pe mine cineva care telefon e mai bun dintre Samsung Galaxy S2 si iPhone 4S! Dau funda! Multumesc!

8 răspunsuri:
| Elektro a răspuns:

S2

| anonima13 a răspuns:

Ma, poti face ce vrei tu si cu un Samsung si cu un iPhone, eu am Samsung, dar sa stii ca un iPhone e altceva, are meniul altfel, aplicatii, ma rog poate cred eu asta pentru ca am Samsung nu stiu faci cum crezitonguetongue

| PяInCєSs a răspuns:

Am avut si eu un Samsung Galaxy S2 dar l-am schimbat imediat iar acum ma gandesc sa imi cumpar un Iphone4. Faza este ca am auzit de la majoritatea prietenilor mei care detin unu din aceste telefoane ca Samsung S2 este mai bun avand in vedere ceea ce face insa diferenta intre ele ar fi ca Iphone4 este mai mic iar S2 este mareee iar eu una am obieciul sa il tin in buzunar si nu prea. incape :-s Acum gandeste-te si tu bine si vezi ce preferi :p

suntserios
| suntserios a răspuns:

Telefoanele astea practic fac aceleasi lucruri doar ca iphone ul are desenat marul ala pe el si platesti brandul vreo 1000ron in plus.

acum daca nu esti fan Apple (sau vrei sa fii cool ca ai telefon cu mar pe el) si ai vreo pasiune pentru IOS ca si sistem de operare nu are niciun rost sa dai 1000ron in plus.

| Madutzadragutz05 a răspuns:

Cel mai suuper telefon este Samsung Galaxy S3.Eu am si face de toate.Parerea mea este ca este cel mai bun dar daca tu vrei Samsung galaxy S2 su Iphone e ok.

| o1OCXsss a răspuns:

Daca as fii in locul tau as alege un Samsung Galaxi s2-s3 in locul iPhonului, deoarece Iphonul nu are bloethoot sau alte chesti de genul asta. Deci Samsungul e cel mai bun!
Funda?

| ellyd explică (pentru o1OCXsss):

Am Samsung Galaxy S2, iar o colega are iPhone 4s si am vazut-o cum se lauda si m-a cam enervat. Mai astept si alte raspunsuri daca nu iti dau tie funda. Mersi!

| o1OCXsss a răspuns (pentru ellyd):

Mersii.