Uite, nu exista folie perfecta. Exista folii groase, care rezista la zgarieturi tari, si folii subtiri, care sunt doar pentru protectie de praf. Cand arata ca trebuie schimbata, schimb-o. Eu nu am folosit folie de protectie la un iPod Touch, il tin in acelasi buzunar cu cheile de 1 an jumate si nu s-a zgariat decat cand a cazut pe jos. Se poate si asa. Daca vrei ia-ti folie, daca nu nu, dar iti recomand sa-ti iei o husa tip sleeve (manusa), nu un toc sau un back cover. O husa cu snur pe care il tragi si iese telefonul
Nu se poate sa-i pui protectie anti-acvatica, decat sa protejezi ecranul de zgarieturi, da. Si asteapta-te ca folia sa se zgarie, iar cand arata prea jegoasa, trebuie schimbata
Chiar si cele mai tari zgarieturi?
Uite, nu exista folie perfecta. Exista folii groase, care rezista la zgarieturi tari, si folii subtiri, care sunt doar pentru protectie de praf. Cand arata ca trebuie schimbata, schimb-o. Eu nu am folosit folie de protectie la un iPod Touch, il tin in acelasi buzunar cu cheile de 1 an jumate si nu s-a zgariat decat cand a cazut pe jos. Se poate si asa. Daca vrei ia-ti folie, daca nu nu, dar iti recomand sa-ti iei o husa tip sleeve (manusa), nu un toc sau un back cover. O husa cu snur pe care il tragi si iese telefonul
Daca telefonul e zgariat ...cred ca nu mai ai ce ii face . decat daca te duci la un SERVICE GSM si.ti-l schimba.
Si.o folie nu ti-l protejeaza pentru "cele mai mari zgarieturi ". Cumpara-ti o folie protectoare si o husa .
Si protectia anti-acvatica..nu are. xCOVER are. Asta nu; d. Telefoanele cu protectie acvatica ies cu ea din fabrica nu se poate pune de altcineva.