Lasati toate prostiile estea cu.tk nu va aduc nici un beneficiu, ba mai mult va taxeaza google si nu veti avea nici un vizitator/user pe site.
Poti castiga un domeniu.com. net.org. eu pe site-ul asta http://goo.gl/HbK8WC tot ceea ce trebuie sa faci e sa introduci numele tau sau ce nume doresti (asta nu conteaza) si o adresa de email unde sa iti trimita mesaj de confirmare ( tot pe adresa asta iti va veni si domeniul in caz ca vei castiga)
Concursul se organizeaza zilnic, eu intr-o luna am castigat 5 domenii: 2. com 1-.eu si 2. net
Intr`o saptamana eu zic ca vei avea domeniul pe care ti`l doresti. Multa bafta! Astept funda :P
Daca tot vrei sa faci neaparat, poti lua un domeniu gratis de pe dot.tk, sau de pe alte siteuri care ofera domenii gratuite si iei si un webhost de la o firma gen 000webhost sau 100gb.co. Funda?
Scrie numele domeniului care vrei sa il contina siteul. (ex testaresitex) si siteul o sa fie www.testaresitex.tk (in caz ca il faci pe dot.tk) Dar dupa o sa ai nevoie de webhosting... Dai add master_iulian pe mess ca sa putem vorbi sa iti explic)