Nu este chiar virus dar este un malware la fel de periculos sau chiar mai periculos.
Nu-i neapărată nevoie să-ţi reinstalezi OS.
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina trojanul/viruşii găsiţi. Succes şi numai bine!
Ia Anti-Virusul asta in caz de nu ai http://www.avg.com/es-es/inicio,dai repede scanare si sterge virusul, dar inainte de asta iti sugerez sa stergi ABSOLUT tot ce e neobisnuit la tine in pc;)
Am dat pe pagina ta dar nu imi arata nimic!
Antivirusul meu AVAST e securizat dar din inainte calculatorul meu se blocheaza in continuare des si mult!
Poate inainte mi-a mai aparut si poate e vurusat de atunci
Nu stiu cum sa protejez programele...dar de sters ...sterg chiar acum!
Cum arata acel virus? Mai adica cum o sa actioneze?
Se sterg pozele din calculator?((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Eu am mai patit asa cu acest calculator si am instalat alt windows si chiar recent
Merge din ce in ce mai greu!
Te rog sa imi raspunzi!
Pai inseamna ca ai descarcat foarte multe ilegalitati de pe internet si e posibil sa fi acceptat un fisier de la cineva si tu sa il fii aprins si sa iti apara virusul,si eu stiu sa fac in virus la care ii schimb iconita intr-o melodie si iti spun ca e o melodie si tu cand dai click sa iti strici pc-ul de tot.
De protejat, nu trebuie sa protejezi nimica, trebuie doar sa scanaezi cu avast si sa stergi virusii cu el, si daca nici asa nu iti merge, reformateaza-l si daca nici atunci nu inceteaza sa iti mai mearga nasol...trebuie sa iti iei alt pc
Lasa-mi si mie id-ul tau ca sa vad eu personal ce are si te voi scapa cu siguranta
Ok!
Am sa vad!
Mersii oricum!
Sunt foarte speriata oricum ..nu siu ce sa fac(((
Daca ai antivirus activ nu tb să fi așa speriată, dar de acum înainte nu mai intra pe tot felul de siteuri sau să introduci CD-uri nesigure in el. Și eu am avut un trojan dar nu am avut nici o problemă.
Reinstalează-ți windowsul numa dacă au trecut 1, 5 ani de când îl folosești
Este un virus destul de periculos...
Daca ai antivirus bun, iti recomand sa dai o scanare pentru al elimina...
Antivirus gen : Microsoft Security Essentials, Bitdefender...
Cel mai probabil este o farsa. Gandeste-te si tu... daca cineva ar vrea sa infecteze un computer, ar face tot posibilul sa ramana ascuns. Pentru orice eventualitate fa o scanare completa cu avast!
Mda este virus si nu trebuie sa iti reinstalezi windowsu.baga-ti un antivirus bun
Salut si eu am avut aceeasi problema si am malwarebytes anti-malware cu licenta si nu m-a scapat de troian.
Ca noroc ca am gasit un antivirus Norman Malware Cleaner il downloadezi de pe un pc ne infectat si il pui pe stick bagi stick in pc infectat si dai dublu clic si dai full scan si start si astepti pana se inchide el singur dai un restart la pc si gata te scapa 100%de trojan eu asa am scapat Bafta.