Nu prea. Depinde de ce scula folosesti. Rahaturile de iPod-uri sau iPhone nu sint in stare sa scoata sunet suficient de bun pentru casti de 60 ohm. Daca asculti manele sau "muzica" de la casele de discuri autohtone gen Roton poti sa iei si casti de 20 RON, tot aia e. Din ce scoti sunetul pentru casti? Am ascultat pe KPP si metal, si clasica, si Prodigy, toate suna la fel de bine. Adica putin spus bine. E ca si cum ai descoperi sex*l dupa 20 de ani de onanie in care habar nu aveai ca exista ceva mai bun.
Porta Pro se preteaza la cam orice gen care se poate numi muzica. Si la trance si alte bazaconii de-astea super-sintetice. Nu e deloc sanatos sa fii fanul unei marci anume, asa ca cel mai bine ar fi sa asculti si alte casti pina in ~50-60 de dolari si abia apoi sa te hotarasti. Ai citeva optiuni interesante de la Sennheiser, Koss, Audio Technica, AKG...
Mai bune sant MDR-X110 pentru ca se aude sunetu clar poti sa le montezi si la boxe la statie daca are eu ti-l recomand am avut si eu si inauntru are un burete confortabil deci MDR-X110 sant mai bune
Multumesc mult pentru raspuns. Mi-ai putea spune si cat ai dat pe ele?
YzuD întreabă: