| LolLzz a întrebat:

vreau sa cumpar un laptop de la un prieten. Are 4gb rami dd3, hard disk 1TB,Placa video 1024, procesor Intel i3 a doua generatie cu 2000mil + un mouse Philips fara fir... TOT cu 2000 roni si laptopul a fost ingrijit nu are nicio zgarietura sau alte defecte.Ce ziceti merita sa il cumpar?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este destul de greu sa ne pronuntam numai pe caracteristicile pe care le-ai dat. Poti vedea tu daca merita sau nu, uitandu-te cat costa unul nou, de aceeasi marca si cu aceleasi caracteristici. Apoi, din pretul unuia nou, scazi suma ce rezulta din inmultirea anilor de vechime cu o sesime din pretul nou si compari cu 2000. Daca rezultatul este mai mare atunci merita sa-l cumperi, daca este mai mic ii soliciti reducerea pretului. Numai bine!

| CataC a răspuns:

De ce nu-l cumperi tu nu si iesi tot cam acolo, avand in plus si garantie? Cauta configuratii similare sa vezi ca nu castigi mare lucru.

| imaqtpie a răspuns:

Raspunde la intrebarile lui mariusxx.

| Amilik a răspuns:

Eu cred ca merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4gb ddr3 pe 1333 hmz?, placa video 1024 ce model si pe cati biti este?, hardul de 1 tb cate rotatii pe minut poate face?

| LolLzz explică:

Placa video e nVidia geforce si cam atat stiu sa rasp ca nu ma pricep prea bine dar am vazut laptopul si merge perfect