| allynaalllyna a întrebat:

vreau sa-mi iau un telefon si nu stiu de care. cine ma ajuta si pe mine am bugetu` 400-500 de lei daca se poate si cu android?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uite aici cateva: http://www.emag.ro/......0-si-500/c
Eu am pus mana o data pe asta: http://www.emag.ro/......DBXCSBBBM/
Mi-a placut foarte mult cum merge. De altfel din aceasta firma mi-am luat si eu dar Allview V1 Viper. Sunt foarte multumit de el. Unii zic ca si UTOK-urile sunt bune.

| allynaalllyna explică (pentru Salontanul):

Sunt bune telefoanele de la Allview?

| Salontanul a răspuns (pentru allynaalllyna):

Eu ti-am spus din experienta mea. Se poate sa fie intamplatoare si la mine au mers. Ti-am spus ca am V1 Viper si sunt foarte multumit. E adevarat ca eu nu sut tanar si nu-l prea folosesc la jocuri dar ca telefon, poze Youtube, etc, merge foarte bine.

6 răspunsuri:
| RSfan a răspuns:

La 500 de lei poti gasi telefoane bune cu android, gen ZTE Blade V, Orange Hiro, Allview E2 Living, Allview A5 Quad, Allview P3 AllDro.....cam astea ar fi cele mai bune, evita marcile LG, Samsung...k la banii astia..si evita miniurilewinking

| YoungCaesar a răspuns:

Salut!

Iti recomand telefoane cu Windows, nu se blocheaza, functioneaza perfect si merge fluid.
Nokia Lumia 525 este un telefon foarte bun, are o camera excelenta datorita software-ului Nokia Camera, desii are doar 5 megapixeli, jocurile au o grafica minunata fata de cele de pe android. Sa retti urmatorul lucru, Nokia optimizeaza foarte bine.
Cele cu android intr-adevar sunt bune, dar numai telefoanele peste 1200 Lei, sa gandesti rational inainte sa cumperi un telefon.

Sper ca te-am ajutat! :-)

| PilsOnDubstep a răspuns:

Incearca sa mai strangi 300 ron... si cauta all view p5 quad... este cam cel mai bun telefon calitate/pret la ora actuala... are procesor puternic si arata si bine ( are ecranul mai mare ca un Samsung s4)... cauta pe youtube o recenzie a lui si crede-ma ca iti va placea... sper ca te-am ajutat

| DAnc3 a răspuns (pentru PilsOnDubstep):

Nu nu este, procesorul este slab gpu la fel, ecranul este de 4.5 inch si s4 are 5.0 spui niste aberatii totale, probabil ti-ai luat tu teapa sa dai 800 de lei cand gasesti ceva mult mai bun la acelasi pret.