anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Vreau sa imi iau un Mini Laptop si nu stiu daca ele au ceva in minus fata de Laptop-uri. Ma puteti ajuta? Mersi :}

Răspuns Câştigător
| LittleDrop a răspuns:

In minus nu prea multe, in plus da; in loc de 2 ore cat tine bateria unui laptop normal, la unul mini tine in jur de 8 ore, deci pentru un student e perfect. Ar fi un minus daca esti obisnuita cu ecranul mare al pc-ului si cu tastele la fel de mari, in rest, no problem. happy

8 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Au. Ecranul mai mic, tastatura de asemenea mai mica si mai greu de folosit (poti folosi o tastatura normala de calculator daca nu te descurci cu aia), putere de calcul mult mai mica (pe romaneste se misca mai greu), autonomie mai mic... etc.

| LLTCATpRoduction a răspuns:

Sa stii ca sunt foarte bune.chiar foarte bune.am luat si eu un Samsung la 2500 ron.si impecabil.merge ca uns.doar ca are displayu mai mic.in rest...e aceiasi chestie.si te inveti mai greu cu scrisu.ptr ca e tastatura mai mica.

| regele1 a răspuns:

Pai da, ecran mai mic si componente mai slabe.

| mircea_5116 a răspuns:

In primul rand, daca nu prea te pasioneaza gaming-ul si il folosesti pentru internet, este mai de preferat un mini laptop, ceva in 10.1 inch ar fi destul de bun, dar daca este un gamer, iti recomant 17.18.4 inch

| qpDarkD a răspuns:

Da au sa stii de obicei au mai putina memorie si mie numi prea plac pentru ca sunt mici si inghesuite main ales ca au ecranul mic si daca joci un joc sau te uiti lsa un film la care scrie mic nu se vede bine

| ZaRa007 a răspuns:

Depinde si ce laptop vrei sa iti ei uitete si uh la gb la ram la procesor dca nu stii intreaba un angajator din magazin sunt sigur cu te va ajuta

| iulioara a răspuns:

Este... Si eu am... Mini laptopurile nu au CD-rom. Deci nu poti sa bagi CD-uri in ele

| Necunoscut_9823 a răspuns:

Este chiar mult mai bun si economic pentru ca costa muuuuuuult mai putin si il poti folosi oriunde.pls fundita!