| Iulia0102 a întrebat:

HEY! VREAU SA-MI RASPUNDETI CAT PUTETI DE MULT, CHIAR DACA VA APARE CA NU ATI RASPUNS PRIMUL, VA ROOOG! Hey TPU! toti hacker-i sa maa ajutee! va rog puppy dog eyes
pai sa va explic cum sta treaba.
pai, ID-ului meu, cel cu care mi-am facut si cont de facebook, i-am uitat parola, apoi mi-am adus-o aminte si nu mai merge, pur si simplu imi zicea ca parola e gresita (parola fiind corecte ).
acum mi-am schimbat de prea multe ori data nasterii asa ca trebuie sa primesc un mail pe Yahoo! cu un link, chestii, trestii laughing
si tot ma chinui sa imi sparg singura parola, am incercat cu sterss reducers ( bineinteles fiind doar niste glume proaste afisate pe youtube ). si faza e ca. unu zicea sa caut pe undeva prin PC ca tot trebuie uie sa ramana in PC. cred ca de atunci (am vreo 2-3 ani de cand nu l-am mai folosit ) mi-am schimbat windows-ul de maxim 6 ori o.O
si am incercat si aia cu "forgot your password? " da de unde. eu nu imi mai stiam parola,dapai intrebarile alea, care la vremea aia erau ceva gen : " Where was your first kiss ( unde-a fost primul tau sarut ), ei bine raspunsul. " kjdghfkurbfukrsbfgr" rolling on the floor ce sa-mi faci copil idiot laughing big grin
asa ca, va rog, daca stiti vreun mod de-ami sparge, singura, parola, va rog laughing
dau funda!
si pentru cei ce mai raspund in plus dau multe-multe voturi!
VA ROOG :*

Răspuns Câştigător
| RaduTN a răspuns:

Salutare, aceeasi problema am avut-o si eu, mi-am facut alt cont de Yahoo si mi-am schimbat pe TPU, FACEBOOK ID-ul de mess, si ma puteam loga cu el, nu mai trebuia sa scriu pe cel vechi, in cazul in care mai cunosti oameni care folosesc MESS si vorbesti eu ei, sau oameni care iti trimit fisiere, poze, etc. prin mail-uri, suna-i sau spune-le pe facebook ca ti-ai schimbat email-ul.

Bafta!

0 răspunsuri: