| BeeaBeatrice22 a întrebat:

Heyy; 3 Cum imi fac propriul site? puppy dog eyes STIE CINEVA? Va rog sa imi >ziceti;

5 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

Daca vrei sa nu platesti, ai nevoie de un site gazda. Wordpress este destul de bun.
www.wordpress.com
succes!

| Alexycys2000 a răspuns:

Mai bine incepe cu Wordpress. Ca sa faci un site trebuie sa ai cunostinte in informatica si trebuie sa platesti o taxa, plus ca nu vei sti daca vei avea succes

| Brotacelul a răspuns:

Eu din proprie experienta recomand www.ucoz.ro - am ajuns la el dupa ce-am testat si platformele mentionate mai sus.
Personal mi se pare cel mai usor de folosit, plus ce e foarte important (parerea mea) - au forum.ucoz.ro - unde gasesti multe materiale ajutatoare, precum si persoane gata sa te ajute la nevoie.

| 12MeGusta a răspuns:

Fratele meu face unul chiar acum si din cate vad trebuie sa stii multa informatica si ca program iti recomand notepad ++

| AnDyTzU98 a răspuns:

Cum iti faci propriul site?
Depinde ce doresti, blog sau forum. Sa incepem cu Blog-ul.
Poti incepe cu Wordpress sau Blogspot pentru a-ti face un "blog". Poti alege varianta gratuita sau cea platita (eu am ales-o pe cea gratuita de la Wordpress). Blog-ul este mai stilizat decat forumul care este folosit in general la jocuri sau un site de download.
Trebuie sa iti faci un cont pentru a incepe procesul de creare al site-ului, iti alegi tema, numele( trebuie sa fie unic) si desigur un thumbnail care se vede sus la bara cu link-ul. Postarile se regleaza din Panou Administrator (trebuie sa fii logat pe wordpress/blogspot pentru a face acest lucru)
Am pus aici doua link-uri :
http://wordpress.com/
www.blogspot.com

Pentru a creea un forum poti sa incerci cu "forumgratuit". La fel setarile se fac din Panou Administrator iar pentru a face acest lucru iti trebuie un cont.
Am pus aici un link :
http://www.forumgratuit.ro/

Diferenta dintre cele doua este ca blog-ul este mai stilizat iar forumul este varianta clasica pe care iti poti pune diferite widget-uri ( efecte speciale gen zapada, ploaie etc )

Sper ca ti-am fost de ajutor.