Poti debloca doar unul pe zi. Ca sa-l deblochezi trebuie doar sa dai pe el si iti va arata acolo moodul zilei (icon of the day). tu dai share daca vrei sa-l distribui pe profilul tau. intri a 2'a zii si se deblocheaza urmatorul, si tot asa. iar ca sa trimiti la altii, apare sus asta: Publish your mood | Send emoticons | Mood Shop | Get Mood Points | Invite your friends. Tu dai pe 'send emoticons' selectezi emoticonul, alegi prietenul si dai send. poti alege doar un prieten.
Sper ca te-am ajutat . bafta :* funda?
Buna, scuze ca raspund mai tarziu:P dar. Mai este un secret pe aceasta aplicatie, cred ca o stii, daca nu.o afli acum: In fiecare zi ai un bilet gratis din care poti castiga ori puncte, ori mood-uri. Eu Iti dau linkul si apoi iti explic: http://apps.facebook.com/moodweather/Ticket.aspx
Deci, acolo ai 4 tipuri de bilete norocoase, primul este cel gratis de care majoritatea stiu. Este colorat cu verde si scrie ''Lucky Day'' pe el. Sub el scrie ''scrath the ticket'' sau ceva de genu, apoi iti va aparea o mica fereastra in care se vor numara cateva secunde si va aparea ceva intr-un chenar mic verde ''get my reward''. Apesi pe el si va aparea biletul iar cursorul va fi o moneda cu care vei apasa pe suprafata galbena. Cel mai bine este sa salvezi lunkul respectiv pe care ti l-am dat mai sus si in fiecare zi sa il accesezi. Mai este un secret: In fiecare zi ai un mood gratis luat de la alte persoane, vei vedea ca in josul paginii aplicatiei este un chenar galben pe care scrie ''Last activities of your friends'', si vor aparea acolo ultimele notite ale prietenilor tai care folosesc aplicatia asta. Vei vedea ca la unii va aparea de exemplu '' Bubulica unlocked the the mood Who wants to do my job for me? of family Work. 2 hours ago. Tu in acel moment apesi frumos pe mood-ul respectiv si iti va spune ca nu ai suficienti bani, inchizi micul chenar care te-a anuntat ca nu ai bani iar dupa cateva secunde iti va aparea intrebarea ''vrei sa adaugi acest mood in lista ta''?, ma rog va scrie in engleza..Si tu apesi ''check it out my collection''. Dar atentie! Mood-urile deblocate de prietenii tai, am specificat ca doar unul pe zi poti debloca si tu gratis!;)
Eu sper ca te-am ajutat, bafta in continuare!