Nu cred ca este de la calculator cred ca acesta nu recunoaste telefonul dar vede fisierele si nu le poti accesa mi s-a intamplat. Telefonul tau e smartphone s-au telefon simplu?
Am telefonul de un an, si il recunoaste tot ok, problema data a aparut din senin acum citeva zile, si cu flash-ul tot azi am descoperit problema in cauza.si chiar nu inteleg ce anume trebuie sa repar, fac. (smartphone)
Hmm flash-ul trebuoe sa ii faci undate la zi daca nu ai facut-o deja de pe siteul lor de la Adobe si ai mai conectat telefonul fara sa ai probleme?
Da,cu telefonul pina acum nu am avut nici o problema.Am putut stoca din el orice aveam si introduce orice doream.
Ohh si ce tine de flash nu e una pentru telefon ) m-am exprimat gresit sry
e pentru calculatoare, deci cum ii fac update
Iar acum de curand numaierge am inteles deci trebuie sa afli problema care este sigur in calculator vezi daca ai schimbat ceva pe acolo si acum numai poti conecta telefonul si daca nu merge i-ati pe telefon aplicatia air droid urmeaza instructiunile si te vei putea conecta chiar fara fir
Ca sa faci update cauta pe internet de la Adobe flash player cauta asa abobe flash player versioms si instaleaz-o pe cea mai noua versiune daca nu gasesti iti dau maine siteul
Acush incerc cu telefonul
iar ce tine de AFP, la mine ea practic singura se updateaza
Da asa e
Dar nu am wi-fi si altfel vad k nu merge