| Mogiojojo a întrebat:

Hi. Am o tabletă mai proastă și când dau pe rotire automată activată și țin tableta în poziție verticala ecranul stă cu josul în sus și când o întorc iar se schimbă. De obicei blochez ecranul să nu se întâmple asta dar acum am un joc și orice opțiune aș alege ecranul stă cu susul în jos. Mă gândesc că tableta mea nu recunoaște care e sus și care e jos. Ce are?

5 răspunsuri:
| nicu991 a răspuns:

Probabil senzorul accelerometru este defect. Il poti testa cu diferite aplicatii.
Nu mai tin minte cum se numea, insa era o aplicatie care-ti permitea rotirea ecranului manual, indiferent de pozitia dispozitivului.

| Mogiojojo explică:

Nu e veche bai ***. Am luat-o anul ăsta.

| Catrice a răspuns:

Sau poate nu știi tu care e susul și care josulhee hee

| Mogiojojo explică:

Încă o am în garanție la Altex deci voi spuneți că este o problemă de service și nu o pot repara eu. Totuși așa era și când am cumpărat-o, deci probabil am primit-o defectă chiar dacă era perfect sigilată.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Din ce ai putea face, ar fi urmatoarele variante:
- eroarea ar fi intr-adevar de la accelerometrul telefonului, problema hardware, piesa care se ocupa cu rotirea ecranului, motiv pentru care probabil tu nu ai avea ce sa faci, decat sa mergi la un service;
- o prima parte software, in care ai putea incerca sa resetezi tableta, chiar resetare din fabrica;
- sau tot legat de varianta de mai sus, in care sa ii faci root, dar asta ca ultima varianta.

Bafta si seara frumoasa sa ai!