anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Pe calculator am procesor Intel Pentium 4 CPU 2.66 GHz. Cum credeti că este? Este bun/performant?

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde. E greu de zis daca e bun sau nu. Pentru ca un calculator nu il iei ca fiind bun dupa o singura componenta, ci intreg sistemul, totalitatea componentelor face ca calculatorul sa fie performant. Mai mult, depinde si de ce vrei sa faci cu el, pentru ca o configuratie se stabileste in functie de nevoia utilizatorului. Sper ca nu te-am bagat in ceata. Insa sigur situ ca nu e raspunsul pe care il asteptai. Primul meu calculator, avea procesor slabut pentru acea vreme, de 400 Mhz, insa configuratia a fost atit de performanta, incit puteam vedea foarte bine filme pe el, desi cerinta minima era de 450 Mhz la procesor ca sa poti vedea acceptabil filme. Deci, nu procesorul face totul, ci intreg sistemul.

| relian a răspuns:

Este antic, sa nu zic folsila vie daca inca il mai folosesti laughing pe bune acum ala e depasit de f multa vreme.Dar na cand nu ai deloc parca e bine si un dinozaur laughing

| CPAElites a răspuns:

Are mai bine de 12 ani.Tu ce crezi?
E fosila, ma mir ca mai foloseste cineva asa ceva!
Cu ~80 lei iti cumperi PC second hand cu procesor Core 2 Duo care e de cel putin 5 ori mai performant.

| floryn1993 a răspuns:

Un procesor performant, pentru ani 2000 -2008,