Salut!
Dai click stanga pe grupul tau de prieteni, dupa care dai click pe prima 'broadcast an IM to this group', dupa care iti apare o casuta. In ea scrii mesajul pe care vrei sa il trimiti. Daca ai mai multe grupuri de prieteni, dai click pe primul, si apasand pe ctrl dai si pe celelalte. Nu iei mana de pe butonul ctrl[se afla in coltul tastaturii jos in stanga], pana cand nu selectezi toate grupurile!
Sper ca te-am ajutat, si sper sa te descurci!
Pupici!
Deci ctrl + m apoi selectezi pe toti si dai ok scrii mesaj si dai send ...sau dai actions send instant message si la fel selectezi pe toti si dai ok. scrii mesaj si dai send
Pai ai vazut ca messengerul iti da o categorie, "friends" unde iti sunt prietenii ( poate ca ti-ai facut alte categorii cum mi-am facut eu ). Ca sa dai mass la toata lumea, dai click dreapta pe categorie si apesi pe Broadcast an IM to this group si scrii mesajul in casuta si gata!
Click dreapta pe grup(friends) si "Broadcast am IM to this group".Si acolo scrii mesu` dupa care dai enter ^^
Piisu`
Dai clik dreapta pe Friends sau grupului caruia vrei sa trimiti massul si selectezi "Broadcast an IM to this Group". Funda?
Iti zic eu Trebuie sa urmezi doar 4 pasii simpli si vei stii :X
1. Da click dreapta pe numele gurpului
2. Apesi Broadcast an IM to this Group
3 Scrii mesajul
4.Dai send
P.s. Nu poti scrie din prima la toate grupurile (daca ai mai multe).
Dai acolo la
actions
si prima -send instant message...
sau dai direct :
ctrl+M
:*-de acolo alegi cu vrei sa trimiti massu` si tot asa-scrii ce vrei si gata
floare la ureche
te-am pupat :* succes\
Pai...dai click dreapta pe numele grupului caruia vrei sa trimiti mass-ul ( de exemplu: Friends ).
Apoi alegi prima optiune " Broadcast an IM to this group".
O sa iti apara o fereastra, acolo o sa scrii tu ce vrei sa trimiti tuturor, iar dupa aceea dai click pe "Send".
Si gata!
Te ajut eu. Deci acolo vezi ca si un om sub poza ta un fel de om asa si dai clik dreapta pe el si dau pe primul si scrii ce vrei si dai oke si asta a fost tot sper ca te-am ajutat
Dai click dreapta pe numele unui grup din lista si dai pe primul scrie broadcast an IM to this group
Dai click dreapta pe grup si dai la "broadcast an IM to this group". Dupa aceea scrii mesajul si dai send.
Selectezi toate id. urile din sita ( trebuie' sa stii tu cum) apoi click dreapta si Instant message e foarte simpu
sper ca ai inteles pa-pa :*:*:*
Dai la inceput pe primul id apasand tasta Shift. apoi apasand tasta shift dai de bara aia in jos pana la ultimul id...dai clik dreapta dai e prima propozitie ceva de instant message scrii mesajul si trimite la toata lista
Funda?
Dai click* pe prima persoana din lista si apoi te duci la ultima persoana din lista si apesi SHIFT apoi click*!
Sau apesi CONTROL + click* pe fiecare pers la care vrei sa ii trm mesaj apoi click dreapta (oriunde in lista) si dai "Instant Message"
(*toate clickurile trebuie sa fie click stanga )
E logic ca urmeaza sa scrii mesaju' dorit + ENTER! XOXO sper ca te-am ajutat
Apasa pe click dreapta pe ''soricel'' unde scrie PASTE si crecuiei pe toti din lista ta si apesi pe click dreapta a ''soricelului'' unde scrie COPY, asa poti sa-i trimiti un mesaj la mai multor persoane. Sper ca ti-am fost de folos. Succes.
I-dai click pe unul din prieteni.II-apesi CTRL + M.III-slectezi cui vrei sa dai(poate nu vrei la toti).IV-mesajul
Da click pe un prieten apasa ctrl si m alege cui vrei sa trimiti(poate nu vrei la toti)si scrie mesajul
Tii apasat pe CTRL, dai click pe toata lista si dupa asta clik dreapta si click pe INSTANT MESSAGE
Tii apasat pe Ctrl si pui click pe cei care trimiti.da tii apasat pe ctrl in tot acest timp