Eu am avut Orange si o prietena de`a mea Vodafone dar sunt naspha aman2
La inceput de luna merge normall cam 2-3 zile si dupa numa te chinui cu el
Nu merita deloc sa stii
Merge.aceptabil, acum depinde si de modem si abonament. Am Orange modem de 16mb/s, si abonament la fel parca. Chestia mai nasola e ca ai limita de trafic, iar dupa ce-l depasesti scade viteza rau.
Oricum cu abonament de la 6gb/luna in sus, intre orele 12AM si 7AM ai trafic nelimitat. Vodafone nu avea optiunea asta ultima data cand am verificat.
Eu am internet Vodafone, dar nu abonament, si merge chiar foarte bine, e ideal cand te deplasezi de acasa. am avut si Orange, dar nu are acoperire asa buna ca Vodafone si merge mult mai greu
E bun doar asa. cand pleci undeva si nu ai net, dar sa il folosesti acasa e aiurea.
E groaznic si nu merita absolut deloc.Momentan am internet Orange si merge foarte naspa. Ceva gen:La inceput cand il folosesti merge super, dupa care o luna -doua groaznic, dupa aia mai merge 2-3 zile super dupa care iar naspa.Nu merita deloc.Plus ca trebuie' sa platesti mult mai mult decat un internet prin cablu, care pentru mine e cel mai bun.Sa nu iti faci abonament deloc.Nu se merita!