Si eu am primit de la o colega, dar nu am dat click pe acea filmare de la ea pentru. ca stiam ca e ceva virus.sau ceva de genu`
oricum nu stiu ce e . e ca si virusii aia de la mess cu OMG Michael Jackson gay si bla bla.
Doamneee. nu stiu ce se va mai inventa.
Draga. te-ai adresat gresit, aici sunt conversatiile, sau vrei sa comentam cu adevarat? Si alta, ce-i cu Hi-5, un fel de HIV?
Sunt virusi care fac trimiterea automata catre ceilalti, cel putin eu asa am intalnit. Se mai numeste si spam(mesaj nefolositor, cu caracter comercial, periculos). Folosest un antivirus pentru a te curata de virusi si daca nu da roade reinstaleaza messul.
Nu am mai auzit de asa ceva! E destul de neplacut din cate observ! stai linistita cine e pr tau stie ca tu nu ai trimite asemenea video-uri! o zi faina!
Nu, dar videourile alea daca le vezi tii se trimit mai departe chiar daca nu vrei sa le trimiti...nu stiu ce sa zic
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Andrei1124 întreabă: