Am telefonul asta de 1 luna de zile, sunt foarte multumit de el. este bun pentru navigatie GPS (are GPS si GLONASS ceea ce il face foarte performant, mai performant decat GPS-urile de masina traditionale), filme (se vad foarte bine chiar si subtitrarea pentru ca are ecranul mare), navigatie pe internet si cam pentru orice (facebook, whatsapp, jocuri etc.). are procesor quad-core ceea ce il face foarte performant si fara lag la aplicatii. totusi un minus ar fi ca este foarte fragil, nu l-am scapat pana acuma pe jos niciodata si sper nici sa nu se intample pentru ca am inteles ca se sparge usor ecranul. eu l-am cumparat la liber din Italia la 360 de euro, nu stiu cat costa la noi.
Sincer nu mi se pare un telefon foarte decent... :l dar te poti baza oricand pe Apple iPhone si H.T.C! sunt foarte bune! Recomand Apple iPhone 4s-5-5c-5s si H.T.C One!
Telefoanele Apple nu mi se par bune, despre HTC nu prea stiu.Eu vorbesc despre Samsung Galaxy S3.Mi se pare un telefon bun.De asemenea si HTC. Totusi daca tu esti de parere ca Apple este bun asta e, fiecare cu parerile lui. Mersi oricum pentru sfat. Apreciez.
Nu iti fa griji! E ok daca asta e părerea ta
SweetDreams întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: