| amu a întrebat:

HP Photosmart C5180. N-am vazut ca nu mai are cerneala intr-un cartus color si i-am dat sa printeze o poza. Bun, a ramas fara cerneala si acum imi spune sa inlocuiesc cartusu' Cyan ca sa pot sa continui. Dar eu nu mai vreau sa continui, vreau sa anulez chestia asta. Am incercat sa anulez documentu din pc, degeaba, ca a ramas in memoria imprimantei, si pana nu schimb cartusu' nu pot sa printez nimic, nici macar negru.Mentionez ca am instalat/reinstalat drivere, windows etc si NIMIC.

4 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Intotdeauna am iubit prostia pentru ca intr-un final ea va COSTA! Ai dat 200ron pe imprimanta si o sa platesti cate 70 ron la 2-3 luni acum la fiecare refil. Exista alternativa de imprimanta LASER care te costa 300-400 ron si te costa un refil 50 ron la un AN!

| alexgogo a răspuns:

Scoate imprimanta din priza si din pc, scoate-i toate cartusele color. dupa ceva timp, conecteaz-o inapoi si ar trebui sa mearga doar pe negru...

in cel mai rau caz mergi cu cartusul si incarcca-l, e mai ieftin decat unul nou.

| amu explică:

Mersi pentru raspuns, am incercat cum ai zis tu, nu merge, am scos toate cele 5 cartuse si imi spune ca sunt deteriorate, si sa le inlocuiesc ca sa pot sa printez. Faza era ca imi trebuia asta seara sa trag ceva negru la imprimanta, asa ma duc maine sa iau cartus. Merci oricum.

| amu explică:

Mestere stai dreacu' in banca ta, cand eu aveam imprimanta asta tu abia descopereai maus-ul si tastatura. Nu am intrebat ce imprimanta trebuie sa-mi iau, am pus o intrebare foarte clara, dar se pare ca toti suferiti de carcoteala. Apropo Renin, de prostie dai tu dovada, ca te bagi aiurea in seama. Numa' Bine