| Mihai1972 a întrebat:

HTC Incredible S, Sony Ericsson Xperia Arc sau Samsung Galaxy S? Cel mai complet raspuns primeste funda! Mersi!

8 răspunsuri:
| hoLigan a răspuns:

Sony ericsson xperia arc happy

| xOneTwoThree a răspuns:

Pai Sony Ericsson Xperia iese din discutie,deoarece e un telefon de rahat(scuze de expresie). Mai ramane Samsung galaxy s si HTC incredible S,pai dupa parerea mea si a prietenilor mei cel mai bun este este HTC Incredible s, e mai bun si la camera, o are de 8 megapixeli. vede ff clar,daca il scapi nu se va strica, dureaza ff mult.Are o navigare extraordinar de usoara.Are harti, busola.Deci ti l-as recomandawinking

| VL4DST3R a răspuns:

Galaxy S toata ziuawinking am 4 cunostinte care au si sunt multumiti de el, daca te referi la performantele lor, cauta pentru fiecare pe site-ul oficial specificatiile telefonului iar apoi compara-lewinking
Succes.

| alabalaportocalala a răspuns:

"HTC Incredible S, Sony Ericsson Xperia Arc sau Samsung Galaxy S?"
ce intrebare mortala sa-mi ...sigur este o forta necurata la mijloc!

| Mihai1972 explică (pentru alabalaportocalala):

De ce spui asta alabalaportocala? Cu ce am gresit ca am intrebat?

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Mihai1972):

Pai asta este ideea ca nu ai intrebat nimic!

| Anonimul9393 a răspuns:

Samsung Galaxy SII!

| paul18 a răspuns:

Sony Ericsson Xperia Arc : si eu eram exact la acealeasi alegeri acum 2 saptamani.si m-am interesat peste tot si Sony e foarte bun are desing frumos si in plus galaxy vezi deja la oricine ...Sony are ecranul mai mare cu 0.02 inch mai mare ca Galaxy :p nu e cine sti ce dar nah laud telefonul fiindca ma captivat.eu i-am facut comanda chiar azi mau sunat ca sa ma duc dupa el.maine ma voi duce. abia astept sa il am in mana love struck. deci raspunsul meu e cu siguranta Sony Ericsson Xperia Arcwinking