Ah si un ultim sfat, cand il primesti etc, sa-ti pui pe el tuneup utilities 2014-2015, pentru economy mode-ul ce il are programul specific facut pentru laptopuri, si eu detin tot laptop si imi mareste undeva la 1 ora- 1ora jumate durata bateriei.
Salut vrei neaparat I7 gen 4? Fiindca ambele laptopuri au acelasi procesor si cam asta determina ce anume ti-ar consuma mai mult din tot pc-ul, plus ca ar mai fi screen size-ul si de ce dual core? Zi-mi bugetul tau cam ce anume ai dori de la laptop si pentru ce si iti caut si arat eu cateva modele
23 milioane. Vreau si pentru ceva jocuri (nu cele mai tari jocuri sau performanta cu grafica maxima ) vreau si filme. asa in general. si sa-l folosesc si la facultate. Mersi
Cine ti-a aratat laptopurile astea 2/te-a sfatuit sa alegi din ele ti-a zis bine insa lenovou-ul e alegerea in cazul tau, ma interesai si procesorul e super ok din punct de vedere al duratei de viata al bateriei, problema e ca pentru gaming nu stiu ce sa zic la placa video, nici unu din ele nu are un gpu performant dar Lenovo-ul are placa video mai buna iar hardul e de 1 tb fata de 500 gb la Asus.