| CRC98 a întrebat:

Http://www.evomag.ro/......01486.html

Este Destul de bun si se potriveste totul?

FUNDA

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

DADA, este genial sa dai banii pe asa ceva si te te uiti dupa ca un intelgient ca nu te poti juca mai nimic, ca na... e mac.
Cu banii aia faci un pc de rupe acel mac, si chiar mai mult de atat, se poate face o config compatiibla cu mac osx instalat neoficial.
Desi sunt constient ca nu ai sa cumperi asa ceva, si este doar o curiozitate, hai sa iti arat ce se poate in 16000 lei dar. desktop:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/728197/
La ce e mai bun: la cam orice.
In orine: carcasa mare, spatioasa;
cooler pentr overlock;
sursa cu o electronica de top. Sunt extrem de putine modele care sa scoata 90+ eficienta, iar asta e una din ele.
2 monitoare Asus 27 inch full hd panel IPS;
32 gb ram
cpu i7 deblocat, deci far aprobleme poti sa atingi un 5 ghz.
placa de baza solida;
9TB hdd;
2 placi video nVIDIA gtx 780 in sli;
ssd 120gb pentru os;
unitate optica blueray.

| Garsonfane1979 a răspuns (pentru sltlp):

Am vazut ca tot raspunzi la calculatoare si am crezut ca iti dai seama usor de unele chesti si ca nu stai sa raspunzi, sa faci wishlist si alte chesti pentru uni care nici nu ii interseaza acel Apple imac. Apasa pe linkul celui care a facut postul si citeste repede pe tab ce scrie. (event. 2parale) 2parale find cea mai mare platforma de afiliere din Romania. El nu vrea decat ca noi sa dam click si sa cumparam de la evomag...

| CRC98 explică (pentru sltlp):

Si acest site imi fac ei pc-ul sau trebuie sa le pun eu de unul singur?
Si iti dau Funda super Pc-ul.

| SonicAndrei a răspuns:

În primul rând ai bani de așa ceva? Invenția asta e super, i-ar plăcea oricui și e foarte performantă. Dar nu e pentru viitor pentru jocuri. Are doar un GTX 675 de 1GB. Desigur, acum e o placă video foarte bună, dar peste 5 ani nu va fi la fel.

ESTE FOARTE BUN! Și de ce să nu se potrivească totul? Are Mac OS X Mountain Lion (teoretic cel mai bun sistem de operare) dar nu știu cum stă la capitolul compatibilitate cu toate programele.

Dar, la un preț de 2 ori mai mic, poți face un calculator mai bun decât acest iMac.
Cred că știai și tu informațiile acestea. Dacă ai bani, îl poți lua. E perfect, elegant și performant.