Depinde, sunt dispusa sa dau pana in 5000, dar daca trece puţin peste limita e ok.
Da, la baterie ma gandeam si eu ca nu e asa mult 6 ore... Dar as putea sa tin incarcatorul cu mine deoarece nu este chiar asa greu... Stocarea mi se pare super ok, deci asta e un plus.
Putin gaming (de genul Wizard101, Overwatch etc), dar in principiu vreau sa lucrez pe PhotoShop si putina programare.
Http://www.pcgarage.ro/......k-backlit/ Poti juca toate jocurile actuale si cele care vor aparea in viitor, decent, unele high, altele medium, minim 30fps, pe unele 60 (pe overwatch 90fps+). Photoshop poti face si cu un laptop de 1500 lei iar programare, poti face lejer pe acest laptop. Daca vrei o varianta mai ieftina, care in programare si photoshop va fi la fel de buna, dar mai slaba in gaming, ai asa http://www.pcgarage.ro/......dos-black/ iar 5000 de lei nu are rost sa dai daca faci gaming sa zicem 40% iar restul programare si PS.
Daca stai sa te gandesti nu merita sa dai 4700 lei cand cu 3700 gasesti ceva ce e superior. Si dai 1000 lei in plus ca e mai usor cu 1.2 kg, si in schimb mai slab la placa video, HDD si putin la procesor?
Te inteleg perfect, doar ca cele de la Asus sunt facute pentru mobilitate, ala la 3700 il iei si il tii mai mult acasa, sau rar mai mergi cu el.
Si eu inteleg faza asta, dar totusi e prea piperat pretul ala pentru ce ofera laptopul.