anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://youtu.be/vnuJgvQB7kU probabil se va face un carnet de sanatate digital sub piele cu timpul, și 100% sigur. păreri?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E viitorul, ca le convine la unii sau nu. Nu o sa ramanem cu acte de plastic si hartie o eternitate. Mult mai practic si greu de "pierdut."

| SingleForOne a răspuns (pentru Wr3nch):

Informatiile nu stau in acel cip, ci vor fi stocate tot intr-o baza de date, la un centru. Cipul ar fi doar accesibil pentru utilizatori, si atat, este doar convenabil. Deci, fie ca este buletin de hartie sau plastic sau cip, este irelevant atat timp cat buletinul, certificatul verde, de sanatate sunt electronice, si accesibile si pentru alti utilizatori. Mi s-ar parea ciudat cu cipul, imi imaginez ca acea suprafata ar trebui mereu acoperita, pentru ca oricine ar putea scana pentru cine stie ce motive; deci, ar necesita si alte feluri de securitati si update-uri.

| SingleForOne a răspuns:

De ce ești 100% sigur, dar spui că este probabil?
Da, foarte posibil să fie practicat pe scară largă, poate și obligatoriu "din motive de securitate".
Dacă ai citit sau vei citi "21 de lecții pentru secolul 21", vei vedea că totul sau aproape totul se va întâmpla după cum este descris acolo.

| Legion7X a răspuns (pentru SingleForOne):

Poate nu m-am exprimat corect. 100% sigur, în sensul că nimeni nu va mai încerca să pacalească sistemul cu falsificări și alte chestii. ar putea fi și noul buletin universal pe viitor.

| 4ndr33y a răspuns:

Parere despre previziunea ta? Eu nu cred ca o sa fie obligatorie o astfel de metoda invaziva.

Întrebări similare