| antonius74 a întrebat:

Ieri am facut o chestie ce majoritatea cred ca ati facut-o de mai multe ori: mi-am facut un nou ID de mess, adica un nou e-mail si tot asa. m-am gandit sa-mi schimb e-mailul peste tot, sa fie dupa cel nou (deoarece cel vechi era deja plin de spam si tot felul, ma cam enerva tongue). am schimbat la google (am sters contul vechi si am facut unul nou -ati aflat de ce am intrebat ieri de blog-ul de pe blogspot), la wordpress, hi5 etc. Va puteti imagina ce am facut in ultimele 24 de ore deci...totusi, m-am gandit sa-mi fac conturile si pe alte site-uri, pe care inainte nu aveam. Problema mea e urmatoarea: nu stiu ce sa fac cu conturile de pe unele site-uri, pe motiv ca nu stiu ce imi faciliteaza si din acelasi motiv, ma gandesc daca sa-mi fac sau nu si pe altele. O sa va scriu acele servicii si va rog, cei care stiu, sa-mi explice ce pot face pe site-urile alea (nu de pe wikipedia ca asta am citit si eu, din experienta proprie pls). deci: twitter, facebook, digg, delicious, reddit, stumbleupon si technorati. mersi mult!

Răspuns Câştigător
| aysun a răspuns:

Twitter -> nu poti face nimic concret daca nu ai o afacere, un blog/site sa ti-l promovezi. Twitter, personal mi se pare o pierdere de timp sa il ai doar asa pentru ca e la trend.

Facebook-> la fel, un fel de twitter, numai ca e mai mult o retea sociala, unde oamenii se cunosc, uploadeaza poze si ii tin pe prieteni la curent cu ceea ce fac. Pe twitter poti face acelasi lucru, numai ca nu ai un profil cu multe poze, preferinte, etc.

Digg, delicious -> sunt site-uri agregatoare. Adica iau stiri din lumea internetului si le promoveaza. Userii propun stiri, altii le voteaza, etc. Sunt foarte folositoare pentru cineva care detine un blog in engleza.

Stumbleupon-> un serviciu pe care ti-l recomand si foarte folositor. Aici intr-adevar inveti ce inseamna sa freci menta pe net. Cu un buton in toolbarul din browser, navigi peste sute de websiteuri, care mai de care interesante si aici e partea cea mai interesanta: poti naviga numai printre websiteurile din ariile tale de interes pe care ti le alegi cand iti completezi profilul.

Technorati si reddit nu le-am folosit, deci nu am experienta in ele. Stiu doar ca sunt folositoare pentru cei care detin un site in engleza, in scopul promovarii si monetizarii acestora.

Sper ca am fost destul de clar happy

0 răspunsuri: