Twitter -> nu poti face nimic concret daca nu ai o afacere, un blog/site sa ti-l promovezi. Twitter, personal mi se pare o pierdere de timp sa il ai doar asa pentru ca e la trend.
Facebook-> la fel, un fel de twitter, numai ca e mai mult o retea sociala, unde oamenii se cunosc, uploadeaza poze si ii tin pe prieteni la curent cu ceea ce fac. Pe twitter poti face acelasi lucru, numai ca nu ai un profil cu multe poze, preferinte, etc.
Digg, delicious -> sunt site-uri agregatoare. Adica iau stiri din lumea internetului si le promoveaza. Userii propun stiri, altii le voteaza, etc. Sunt foarte folositoare pentru cineva care detine un blog in engleza.
Stumbleupon-> un serviciu pe care ti-l recomand si foarte folositor. Aici intr-adevar inveti ce inseamna sa freci menta pe net. Cu un buton in toolbarul din browser, navigi peste sute de websiteuri, care mai de care interesante si aici e partea cea mai interesanta: poti naviga numai printre websiteurile din ariile tale de interes pe care ti le alegi cand iti completezi profilul.
Technorati si reddit nu le-am folosit, deci nu am experienta in ele. Stiu doar ca sunt folositoare pentru cei care detin un site in engleza, in scopul promovarii si monetizarii acestora.
Sper ca am fost destul de clar
Apy întreabă:
BAd-RoMaNcE întreabă: