Dacă e pe aceeași tensiune și amperaj ca și ca veche nu ar trebui să îți faci probleme. Puterea nu afectează componentele electronice, dar nu exclud și aș anumitul rodaj al sursei.Recomand să identifici de unde vine acel miros. Dacă vie de la sursă atunci e ok. Dacă vine de la componentele plăcii de bază atunci e o problemă. Succes
Da. e posibil sa se fi ars si ceva, daca ai exagerat cu voltajul sursei, sau sa fi facut vreun scurtcircuit...Verifica daca s-a ars ceva (rami, placa de baza, video, dvd).
Nuh posibil cum ii sursa nou pana isi face rodaju pana se incalzesc piesele. tranzistori, diodele, mini finali, rezistentele si cum is piesele noi au un miros tare ciudat cand se incalzesc am patit-o si eu si m-am speriat ca imi ia dracu foc pc dar am mirosit la sursa si de acolo venea duhoarea aia de ars nu te stresa ca voltaju ii acelasi si la sursa nou si la cea veche 12 v galben cu negru si 6 pe rosu cu negru deci nu iti fa ploblemel crede-ma lucrez in domeniu pc
Fiecare piesa la inceput are un miros ciudat. Sfatul meu este sa mai verifici inca odata cum ai conectat fiecare piesa la sursa.