| elcosmin a întrebat:

Ieri m-am uitat pe un forum legat de telefoane si laptopuri. Se specifica acolo ca un telefon/tableta, conectate la un laptop vechi ii pot imbunatati performantele (conlucreaza impreuna). Intrebarea mea e cum pot conecta telefonul la laptop incat sa ii imbunatatesc performantele?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Le conectezi cu un cablu de date si muti toate filmarile, pozele, muzica, documentele etc. pe calculator /laptop.
Astfel se elibereaza spatiu de stocare din memoria telefonului si poate functiona mai "lejer".
Daca instalezi pe telefon si o aplicatie de curatire (gen CCleaner), atunci vei putea scapa si de "gunoiul" temporar, adunat in telefon, ceea ce i va da si mai mare viteza de lucru.
Inchiderea sau chiar dezinstalarea aplicatiilor de care nu mai ai nevoie ajuta cel mai mult.

| elcosmin explică (pentru Bula):

Nu ai inteles deloc intrebarea. Chestia are daca e posibil un telefon conectat la un laptop vechi sa ii imbunatateasca performantele laptopului. Adica procesorul de la telefon sa faca treaba de laptop

| Bula a răspuns (pentru elcosmin):

Asa ceva nu prea se poate.
Ar trebui sa ruleze pe ambele un sistem de operare comun, altfel timpul de conversie doar ar inceta ambele aparate.

Hai ca orice întrebare pun pe TPU îmi răspund doar inculți și copii care nu știu...

| Bula a răspuns (pentru elcosmin):

Daca eu sunt incult si tu destept, atunci de ce mai pui intrebarea?
Cand ai rezolvat, anunta-ma, fiindca si eu sunt curios cum poti ajuta laptop-ul vechi cu telefonul. laughing

Nu te am făcut incult(ma refer pe tine). Doar ca la orice întrebare pe care am adresat-o pe TPU, din 50 cred ca am primit răspunsuri ok doar la vreo 2

| cyberalex a răspuns:

Depinde ce intelegi prin performanata.
Daca il "legi" computerul la telefon, din contra, ii vei consuma din resurse (RAM, banda, etc).
Nu ai cum sa le pui într-un cluster, pentru calcul paralel sau sa împartă resursele intre ele.

| elcosmin explică (pentru cyberalex):

Pe un forum citisem ca e posibil, si am vrut sa cer pareri si aici