| Etro a întrebat:

Ieri mama a luat un router Huawei. Am o problema când vreau sa ma conectez și anume, după ce ma conectez îmi spune ca am nevoie de conectare sau autorizare. Am de gând sa îl duc înapoi dacă nu o pot rezolva.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Routerul este bun, tu nu stii sa il setezi sa il configurezi, mama ta de unde a luat ruterul? De la Digi? Daca l-a luat pe abonament de la digi, suna i pe ei si vine un coleg de al lor sa il configureze.

| Violleta2022 a răspuns:

Routerul nu-i vinovat cu nimic, daca nu este conectat la retea!
Asteapta sa vina cei de la internet sa va faca conectarea!

| mihai69 a răspuns:

Descrie mai amănunțit problema - așa cum ai scris mai sus e foarte ambiguu și sincer nu pricep ce-i baiul.
Pune și modelul exact al router-ului, și eventual ce provider de net și tipul conexiunii.
Plus tot ce ai făcut până acum pentru a-l seta.

| siriusblack98 a răspuns:

Ai facut toate setarile de pe interfata virtuala a routerului? 192.168.0.1 sau 192.168.100.1 in general astea sunt adresele folosite. Dar trebuie sa scrie si pe spatele lui. Tot un router Huawei folosesc si eu. Eu te sfatuiesc sa iti suni provider-ul de internet si sa le spui cum sta treaba. Ca asa am procedat si eu cu astia de la DIGI si mi-au zis oricand imi schimb routerul, sa-i sun ca sa faca ei nu stiu ce setari sa nu fie probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu poti sa conectezi routerul direct pe fir. Aia doar de la firma se poate. Tu cand iei unu nou ii faci bridge adica bagi prin lan catre al 2lea router

| Mihaita2002 a răspuns:

Routerul trebuie inrrgistrat in rețeaua operatorului de internet.