anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri mi-am reinstalat windowsul.
Inainte mergea bine jocul metin2, insa acum cand intru in el se restarteaza PC`ul.
Placa video este una : nVidia GeForce FX 5200.
Iar mai jos inf. despre PC ( nu stiu cum se cheama, poate ajuta la ceva ) :
-Operating system : Windows XP Proffesional Service Pack 3
-Processor : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
-Total Memory : 1023. 3 MB
~~~~~~~~~
Am mai citit ieri seara pe un forum, intalnind pe cineva cu aceeasi placa video.
Dupa lungi chestii si schimbari sau ce a facut pe acolo a zis ca a rezolvat problema dupa ce a dat nu stiu ce de la 8x la 4x ( tot metin2 nu ii mergea, e restarta singur PC )... S as vrea sa stiu ce pot face sa imi mearga bine, sa nu se mai restarteze.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
9 răspunsuri:
| bogdan1413 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie sad. Mi se restarteaza pc cand deschid internetu sau 1 data la jumatate de ora

| vladlove123 a răspuns:

Primul pas ar fi sa desfaci unitatea ta de la calculator sa o cureti bine de praf mai ales placa video, dupa aceea vezi daca iti merge bine. Daca nici dupa aceea nu iti merge incearca din nou sa instalezi metinul poate so fi stricat vreun fisier sau altceva. Daca nici atunci nu merge si tot se restarteaza calculatorul tau instaleaza din nou windowsul si formateaza toate partitiile deoarece poate intr-o partie ai un virus si de aia se restarteaza calculatorul tau. Daca nu merge nici dupa ce ai instalat windowsul si driverele inseamna ca placa ta video are ceva. Funda? Sper ca te-am ajutat

| munteanuseby80 a răspuns (pentru vladlove123):

Deci.
Prima chestie e sa deschid unitatea.
Metinul l`am reinstalat, tot asa face, virus nu am de unde ( e nou windowsul ), iar placa video sa se fi stricat peste noapte? Inainte de reinstalarea windowsului mergea perfect.

| FlorinDGF a răspuns:

Downloadeaza mt-ul iar si o sa meargawinking asa a facut si la mine

| LeX28 a răspuns:

Si mie imi facea tot asa inainte dar amm vazut ca atunci cand dau sa intru in el mi se deschide de mai multe ori ai grij sa nu ti swe deschide de mai multe ori ca daca ti se deschide nu iti merge ti se restarteaza calculatorul

| Cascacul112 a răspuns:

Si mie la fel cate odata cand intru in metin BANG restart. as dori un raspuns

| Th3on4 a răspuns:

Ma du-te si ia-l cu stiku de la cineva care a deschis metinu...il copi si-l bagi in pc la tine dupa faci un starter si mergebig grin asa mi s-a intamplat si mielaughing

| liviuXXX a răspuns:

Pai trebuie sa iti iei Microsoft.NET Framework ca sa-ti mearga happy(la mine a mers)