Asa mi se intampla si mie . Mi se restarteaza pc cand deschid internetu sau 1 data la jumatate de ora
Primul pas ar fi sa desfaci unitatea ta de la calculator sa o cureti bine de praf mai ales placa video, dupa aceea vezi daca iti merge bine. Daca nici dupa aceea nu iti merge incearca din nou sa instalezi metinul poate so fi stricat vreun fisier sau altceva. Daca nici atunci nu merge si tot se restarteaza calculatorul tau instaleaza din nou windowsul si formateaza toate partitiile deoarece poate intr-o partie ai un virus si de aia se restarteaza calculatorul tau. Daca nu merge nici dupa ce ai instalat windowsul si driverele inseamna ca placa ta video are ceva. Funda? Sper ca te-am ajutat
Deci.
Prima chestie e sa deschid unitatea.
Metinul l`am reinstalat, tot asa face, virus nu am de unde ( e nou windowsul ), iar placa video sa se fi stricat peste noapte? Inainte de reinstalarea windowsului mergea perfect.
Si mie imi facea tot asa inainte dar amm vazut ca atunci cand dau sa intru in el mi se deschide de mai multe ori ai grij sa nu ti swe deschide de mai multe ori ca daca ti se deschide nu iti merge ti se restarteaza calculatorul
Si mie la fel cate odata cand intru in metin BANG restart. as dori un raspuns
Ma du-te si ia-l cu stiku de la cineva care a deschis metinu...il copi si-l bagi in pc la tine dupa faci un starter si merge asa mi s-a intamplat si mie
Pai trebuie sa iti iei Microsoft.NET Framework ca sa-ti mearga (la mine a mers)