| ForbiddenLove a întrebat:

Imi apare la calculator "Critical Error.Hard Drive not found. Missing hard drive."
De ce imi apare asta?
Ce trebuie sa fac ca sa imi mearga?

5 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Din cauze "n" hardul nu este detectat de catre placa baza.Curata-l de praf, scoate si baga cablurile in hard si placa baza de vreo 3-4 ori (este posibil sa fii oxidat de la contrastele de temperatura) si mai exista o varianta cam scumpa si critica; northbrige-ul de la placa baza sa fie cazut si atunci necesita service autorizat sau o placa baza noua! Succes!

| darrio2007 a răspuns:

Posibil sa se fi defectat hardul.

| cristi_8689 a răspuns:

Inseamna ca hard-diskul nu a fost detectat.
Incearca sa scoti cablurile ce sunt conectate la el si sa le reconectezi, in caz ca nu merge poate insemna ori ca s-a prajit ori, posibil nu poate fi recunoscut de catre sistem. Te sfatuiesc sa il duci la un cunoscator in domeniu pentru ca problema ii destul de serioasa.

| Dexteo a răspuns:

Parera mea e sa iti cauti alt hard drive... 98/100 e ars. 2 la suta e ca s-a ars legatura intre placa de baza si hard ceea ce inseamna ca sunt sanse sa ai nevoie de alta placa de baza.

| Weblogiq a răspuns:

In nici un caz nu e problema cu placa sau hardul. Daca mesajul apare cand esti in Windows, problema e un virus. Incearca sa cureti calculatorul de virusi si problema se va rezolva.