Daca opresti datele, wi-fi, bluetooth si gps si toate aplicatiile, atunci vei avea un consum redus la minim.
Noaptea si asa nu le folosesti in timpul somnului...
Nu exista!
Cu ce a functionat internetul?
Chiar TU ai scris: "In background am lăsat doar internetul care are 3 pagini deschise și sa nu își dea refresh l'am lăsat asa cum este, și YouTube. "
Asta e posibil doar daca ai avut wi-fi sau datele conectate.
Unele pagini de internet functioneaza in permanenta in backgound, iar daca asculti Youtube, atunci consumul e si mai ridicat (cu procesarea video + audio ).
Din câte vad amândoi ați înțeles greșit.
Nu m-am exprimat eu bine.
Adică vreau sa zic ca nu erau închise, după ce m-am uitat prin ele, știi atunci când intri intr'o aplicație chiar dacă ieși ea rămâne cumva în background.
Na asa și browserul de internet, eu eram ieșit din el doar ca nu l'am sters și din background. Pentru ca eu citesc diverse chestii pe internet și dacă nu termin tot îl las asa, dacă îl șters și din bg, adică procesorul cu tot, când o sa reintra pe browserul de internet, pagina își va da refresh, și nu mai știu unde am rămas cu cititul.
Mai explicit de atât nu pot fi.
Oricum ideea e ca aveam doar browserul de internet și yt care nu erau șterse din background. Dar internetul și tot ce cine de consum de baterie era oprit, chiar și semnalul la telefon. Și în 9 ore în care m-am umblat deloc pe telefon el consumase 8%baterie.
Opt procente in 9 ore rezultă
optzeci procente in 90 ore adică aproape patru zile.
Ai un telefon tare, cu consum MIC!