Eu am samsung f480 si este super deci as alege samsung f480.Iti dau si un link:http://www.ubergizmo.com/photos/2009/2/samsung-f480-la-fleur.jpg
Pai eu am avut samsung s 5600v si nu am fost deloc mltumita de el, cred ca f480 e mult mai de calitate si plus de asta dupa parerea mea arata si mai bine
Sincer, de ce le-ai ales pe cele 2? Pentru ca arata dragut? Sau ceva genul?
Sa-ti spun sincer eu nu am telefon touch screen, dar daca as avea as alege marca Nokia, am avut mai multe telefoane, si m-am convins, sunt printre cei mai buni. Iar ca telefoane ar fi Nokia 5230 si Nokia 5800 ce dispune de mai multe, dar design-u' este identic, desigur si pretul lui Nokia 5230 este mai ieftin.Ar mai fi Nokia x6, dar cred ca e scump, bine are si multe, acum depinde si de pret.Eu nu as da 15 milioane pe un telefon.
Eu zic ca sunt "complet" convins ca, cu banii pe care i-ai da pe un astfel de telefon(care pun pariu ca nu stii sa il folosesti), mai bine ti-ai cumpara cateva carti de gramatica. Tu ce ai alege intre editura Teora si Niculescu? Ca sunt "complet" nehotarat
Va rog frumos nu mai imi spuneti chestii de genul: eu nu mi-as lua nici unul... v-am cerut o parere asa ca va rog recomandati-mi
Lavinia_Cristina_ întreabă: