Salut erol, eu te pot ajuta! procesor ia-ti de la AMD un phenom! asa pe la 4 milioane ceva de 3600 dual sau cu 4 coreuri, la placa video nu ma pricep dar una pe la vreo 5 mil e buna, nu uita ca placa video e extrem de importanta. Gasesti o combinatie! trebuie doar sa cauti! de 20 de mil iti iei un PC de rupe tot. VEzi ca poti gasi monitor Asus cu 3 milioane, LCD pe EMAG sau CEL.ro. Sunt absolut excelente si mai economisesti vreo 2 milioane daca ma asculti si iti iei LCD Asus de pe net! deci nu uita procesor AMD, monitor Asus, boxe Logitech restul nu stiu ce sa zic stiu doar ca iti poti lua de pe EMAG procesoare super puternice de la AMD, trebuie doar sa te uiti sa cauti! nu uita ca procesor conteaza ENORM de mult la jocuri ( stiu ca iti PCul si pentru jocuri ) asa ca minim un phenom iti trebuie. Nu iti cumpara din magazin NIMIC ca te fura aia de te rup, de ex in magazin e 5 mil un monitor ASUS LCD si pe EMAG e 3 milioane in cap plus transport gratis! ia-ti TOTU de pe internet si mergi la un service sa le asamblezi, poti economisi 4-5 milioane de care iti poti lua piese mai tari!
Pina in 20 e un buget a naibii de pacatos.
@neluL: Sint intru totul de acord cu wishlistul respectiv, doar ca nu are carcasa, ramul e cam praf (sint sigur ca stii si tu ca 3220-ul suporta 1600MHz), iar pretul final va depasi 2000 RON, unde mai pui ca ASRock-ul ala... come on, ASRock? Macar de-ar fi un model de-ala cu 3 ani garantie, ca s-au desteptat si ei si ofera 3 ani la unele modele mai recent.
De fapt e mai mult decat suficient, daca vrei sa iti cumperi nou bineinteles ca nu gasesti nimic interesant pentru gaming, insa daca ti-l cumperi second-hand iti cumperi un PC de PC.Am un prieten care vinde un PC cu Intel q9550 quad core @ 2.83 ghz, 4gb ram DDR5, placa video gtx550i 1gb ddr5 192 bit, hdd 640 gb... la 1300 de lei.
Meh, asa a vindut un prieten ceva de genul, doar ca avea 4870X2 video, doar cpu-ram-video, cu doar 700 RON, iar placa de baza avea ceva extrem...
Totusi cred ca discutam de chestii noi aici. Nu de alta, dar un sistem intreg cu i3 consuma mai putin decit 9550-ul ala! (nu vorbesc din auzite, mie in full load, cu tot cu monitor, imi haleste undeva pe la 145W).
Popy8 întreabă: