anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi gasesc foarte greu driverele la pc si de fiecare data cand vreau sa instalez windowsul trebuie sa il duc la cineva. Un prieten mi-a recomandat win xp sp3, si ceva cu borg ce ii ala. Va rog ajutati-ma.mersi

Răspuns Câştigător
| DoarImpreuna a răspuns:

E o copie piratata a windowsului care are incluse si ceva drivere. Insa daca de obicei gasesti greu drivere pentru el nu spera prea tare ca acea versiune piratata le va avea.

Ca sa iti fie mai usor inainte de reinstalarea windowsului fa un back-up la drivere si gata. Dupa instalare le pui pe toate deodata inapoi.
Un program gratuit si util in cazul tau este: Double Driver si ceva instructiuni de folosire gasesti aici: http://www.videotutorial.ro/? p=4146

Succes!

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Uite aici un program de actualizare a driverelor
DriverScanner 2010
http://www.megaupload.com/? d=REGZVHZI
scaneaza pc-ul si instaleaza drivere vechi si lipsa din pc-ul tau!

| ronin33dan a răspuns:

Asta pentru ca niciodata nu iti faci faci un cd cu driverele de care ai nevoi! Daca deschizi compul si te uiti ca modelul de placa baza pe care-l ai, este foarte simplu(pun pariu pe palaria ta). Desfaci compul (numai capacul lateral, nu compul piesa cu piesa) si te uiti ca modelul de placa(are un cod format din litere si cifre scris destul de mare care se vede undeva bine, nu este ascuns) Dupa care scrii in fratele Giugle(Google) numele producatorului(Asus, abis, gigabyte) si codul care l-ai copiat de pe placa baza(acolo apare si numele producatorului). Dupa care te duci pe site la ei si descarci toate driverele de care ai nevoi si le salvezi pe un CD care-ti va face viata mai usoara garantat si palaria mai stralucitoare! Succes!

| ronin33dan a răspuns:

Borg...am uitat de asta, m-a luat valul! laughing Borg-ul daca chiar asa este scris este un Chat care se foloseste intre utilizatorii de compuri aflati intr-o retea de calculatoare! Bafat si o palarie!

| CeNzUrAt_4753 a răspuns:

Windows sp3 este foarte bun este exact ca XP, doar ca are draiverele incorporate eu il folosesc incearca! Sper ca ti-am fost de folos... Dar mare atentie ca nu toate sp3 au driverele incorporate!