| Tulceanu10 a întrebat:

Imi merg anumite jocuri in reluare cum ar fi The run. Sa fie de la placa video? Temperatura este f buna este rece mai tot timpul dar totusi imi sacadeaza Am o placa Asus GeForce 8600 chiar daca e de 256 toate jocurile de pana acum au mers perfect. Ar trebui sa fac o schimbare? M-am gandit la un Asus de 1gb. Fac bine sau?
Ram am 2 gb, mai trebuie sa adaug si in aceasta parte?

8 răspunsuri:
| alecx4music a răspuns:

Nu cred ca mai multa memorie ar aduce mare imbunatatire jocurilor.
Ca un joc cu cerinte mari sa ruleze lejer, trebuie sa ai calculator cat mai performant, jocurile in general necesita foarte multe resurse: si procesor, si memorie, si placa video; inbunatatire doar uneia deintre ele nu aduce imbunatatiri semnificative. Daca esti gamer pasionat mai bine astepti pana iti permiti un sistem mai bun. Bafta!

| Zangetsu a răspuns:

Cred ca placa video e problema, procesor dual core ai?

| Tulceanu10 explică (pentru Zangetsu):

AMD Athlon II x2 260 de 3. 2GHz

| Kanghu a răspuns:

Specifica si viteza procesorului, cea notata cu "hz". 256 este destul de ok, iti vor merge 85% din jocuri fara probleme. RAMUL 2GB este iarasi ok, insa daca iti permiti financiar, ar trebui sa il maresti cu inca 1-2GB.

Cel mai probabil este din cauza vitezei procesorului.

| Yppy a răspuns:

Placa video e mai slabuta, iar daca iti permiti financiar, poti sa adaugi si RAMi.

| niculescu16081994 a răspuns:

Da ii de la placa video astept funda

| BOSS270 a răspuns:

Mai bine ar fi sa iti ei un Asus sau ati de 1gb, cred eu.

| venom3 a răspuns:

Calculatorul trebuie sa fie cald sunt expert in aceste lucruri crede-ma si placa ta nu prea este buna cumparati una de vreo 2milioane